maanantaina, syyskuuta 17


 Ransun kortti ja Wubba on kuulma saapunut perille, joten voin julkaista kuvan. :)
Lähetin siis Ransulle Wubban jonka Anni sai aikanaan lahjana, mutta joka ei mene läpi Annin pienille aivoille (liian iso lelu). Ransulle kuulma kelpasi!

 Joka syksyinen ongelma ratkesi myös ainakin osakseen.

Minä en nimittäin yhtään tykkää kauppojen kalentereista kun ne on niin tylsiä! Aikuisille ei tarjota värejä ollenkaan, paitsi kansissa. Viivissä ja Wagnerissa ei myöskään sisällä ollut värejä, mutta kuvia sentään. Sisäkuvia vähän värittelin ja tyhmän kannen peitin korteilla, papereilla, nauhoilla, tarroilla ja niiteillä. Vetäsin vielä kuvauksen jälkeen kontaktimuovit päälle, jotta kestää laukussa pyörimisen.


Askartelin myös vihdoin (tätä olen suunnitellut jo melkein vuoden) kylppäriin pyyhemerkit. Nuo taustapaperit on niin ihania, samoja siis kun kalenterissa. Miksi mä en ostanut niitä enempää kun yhden nipullisen?! Ne oli kaiken lisäksi alessa! Oliskohan Sinooperissa Sinellissä vielä noita?

[20.9.2012 19.02 korjattu kauppa.]

3 kommenttia:

 1. Tuttu kortti :-) Kuvasin tuon täällä perilläkin ja wubballa leikkimisestäkin on jo kuvia, mutta koska mulla on slow-blogi jota pitää erittäin slow ihminen, en ole vielä saanut aikaiseksi kirjoittaa noista! Ja koska olen näköjään myös slow-järkinen, aloin nytkin kirjoittaa uutta postausta ihan toisesta aiheesta.
  Ihana kalenteri! Mäkin joskus tuunasin kalentereita, nyt olen ollut mukana tekemässä yhtä puutarhakalenteria jo viisi vuotta ja käytän sitä, eihän itse ottamia kuvia ny voi peittää ;-) sitä paitsi uusimmassa on yksi kuva Ransustakin, viime vuonna taisi olla Mustista.

  VastaaPoista
 2. No niin, vaihdoin tänpäiväisen postauksen aiheen... Ja teille on nyt tunnustus Saaripalstalla.

  VastaaPoista
 3. Heh, ei täälläkään kovin quickejä olla, ensin jumitetaan koko talvi ja kevät ja nyt kirjoitin kerralla useamman postauksen joita käyn vain julkaisemassa. Tietäisitpä miten vanhoja osa kuvista on! :D

  Onko teidän kalenterissa värejä myös sisälehdillä? Eniten minua nimittäin tympii juuri tuo. Enemmänhän minä niitä sisäsivuja katselen kun kansia! Seinäkalentereissa värejä on, mutta pienissä ns taskukalentereissa ei. Ottasin kyllä mielelläni pari kisua kalenteriini. ;)

  Kiitos kovasti tunnustuksesta! Olen huono noita jakelemaan eteenpäin, mutta mukava niitä silti on toisinaan saada. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.