sunnuntaina, helmikuuta 17

 Tiputin avaimet äsken pihalla maahan ja samalla kadotin jo kolmannen kiven ihanasta avaimenperästäni. Ei kellään olisi tuollaisia kiviä? Joko omassa käyttämättömässä avaimenperässä tai muuten? Voisin jopa maksaa pienen korvauksen jos joku luopuisi omistaan.
Vähän Anniakin! Huomasin tuossa eilen etsiessä uuteen Visa Electroniin kuvaa Annista, etten ole kauheasti kuvaillut kisua viimeiseen vuoteen tai jos olen niin kauempaa ja epämääräisempiä. Tähän on tehtävä korjaus heti keväämmällä kun valo-olosuhteet paranee! Mikäs se semmoinen kissatalous on joka ei kisuaan kuvaa. Höh!

Kuvassa Annia kiusaa huulirasvatuubi johon ei ole lupa koskea. Niin lähellä, niin vastustamaton, mutta kun ei saa tiputtaa!

6 kommenttia:

 1. Mun kissani tulee ihan hulluksi tuosta Blistexistä. Reaktio on kissanminttu potenssiin kaksi. Toimiiko Annille? :D

  VastaaPoista
 2. Jooei, Anni pakenee nenä rypyssä jos ojennan sille avatun tuubin. :D Tuossa kuvassa olevassa tilanteessa houkuttaa lähinnä pieni kiva tavara tyhjällä "pöydällä", tekee mieli tiputtaa. :)

  ps. Annihan ei kissanminttua tajua ollenkaan, valeriaanasta tulee pöhnä. ;D

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta pitää kisua kuvata säännöllisesti!
  Voi ei, dimangeja kaipaat. Ei ole, mullakin on yhdestä sormuksesta pudonnut tuollainen :-(

  VastaaPoista
 4. On mulla jonkun verran kuvia Annista, mutta monet on juuri sellaisia "makaa sohvalla, istuu lattialla" ja kuvattuna kauempaa esim. juuri tämän postauksen kuva ja ne kanervakuvatkin. Pitäisi olla enemmän semmoisia poseerauksia joita voisi käyttää muuallakin. Blogin otsikkoonkin haluaisin uuden kuvan, mutta sen pitäisi olla leveä vaakakuva eikä semmosia ikinä tule otettua...

  Saisikohan noita timantteja mistään ostettua irtona?

  VastaaPoista
 5. Dimangit taitavat olla strasseja ja niitä pitäisi saada hyvin varustetuista askartelukaupoista pussitolkulla. Koko, väri ja malli on tietysti vielä täsmittävä oikeiksi. Ei pitäisi olla älyttömän kalliitakaan :)

  VastaaPoista
 6. Ongelma lienee on, että nuo on semmosia timantin muotoisia eikä takaa lättäniä. Niitä littaniahan löytyy mistä vain, mutta ei tuommoisia upotettavia. :(

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.