sunnuntaina, huhtikuuta 21

 Annilla on jo kuukausia ollut tapana retkottaa sohvalla iltaisin maha kattoa kohden. Ikävä kyllä myös sohvan käsinoja saa vähän kynsistä samalla.

 masurapsuja!
Tätä "opetellaan" joka viikonloppu, eipä sitä pitkän työviikon jälkeen muuta jaksakaan. Olen siis töissä joka arkipäivä (sijainen, mutta nyt on pitkiä putkia ilman arkivapaita), työmatkakin on ihanat tunti kaksikymmentä bussilla ja vapaa-aikana pitäisi lukea pääsykokeisiin, loppu aika meneekin nukkuessa.

4 kommenttia:

 1. Hohhoi, siinä sitten piisaakin opittavaa neiti Pitkätassulta. Kitteh says relax! Toivottavasti pääsykokeisiin luku sujuu työkuormasta huolimatta.

  VastaaPoista
 2. Anni jos kuka osaa ottaa rennosti, retkotus onnistuu niin sohvalla, tuolilla, lattialla, telineessä, saunassa kun...no, missä vain. :D

  Taitaa luvut jäädä vähemmälle kun viime vuonna, mutta toivottavasti tieto menee kuitenkin perille. Huomenna menen pienimuotoiselle valmennuskurssille/opintopiiriin, toivottavasti se korvaa lukujen vähyyttä.

  VastaaPoista
 3. Hah, hauska nähdä että jonkun muunkin kisulla on samanlaisia hassuja tapoja retkottaa selällään! Meidän Jakken iltarutiineihin kuuluu vetää itsensä pitkäksi oikoselleen olohuoneen matolle, tassut kohti kattoa. Joka kerta saa kyllä hymyn huulille! :) Ihania nuo!

  VastaaPoista
 4. Tää on jännä tapa. Anni on ollut mulla kohta seitsemän vuotta ja vasta pari vuotta sitten kisu ensimmäisen kerran alkoi kelliä masu katossa. Nyt tämä on tosiaan joka päiväistä ja iltaista. Ja masua saa todellakin rapsutella!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.