perjantaina, tammikuuta 3

Pitkästä aikaa. Nyt on seulottu kasa kuvia, joten seuraavina viikkoina on odotettavissa useita postauksia, joko livenä tai ajastuksella. Ajattelin aloittaa joulusta ja edestä takaperin eli syksyyn. :)
Tämän vuoden joulukorttitehdas tuotti 16 askarreltua korttia ja yhden ostokortin tai no, postcrossingin kautta meni useampi ostokortti. Jouduin vähän karsimaan ihmisiä kun tuntuu, että määrä vain paisuu joka vuosi eikä minulla oikeasti ole aikaa väkertää näitä montaa täyttä työpäivää. Kauhea syyllisyys, kun joutuu tiputtamaan ihmisiä listaltaan pois, mietin jo olisinko laittanut heille ostokortin, mutta en sitten jaksanut.

Tämän vuoden teeman kanssa kävi köpelösti kun Tiimarin järkyttävä konkurssi aiheutti pienoista paniikkia. Lopulta ostin paketin "moderneja" kuvia, ilmeisemmin 3D-kuviksi tarkoitettu? En käyttänyt niitä kuitenkaan niin, kun 3D ei ole minun heiniä, eikä kyllä modernikaan, mutta tuli näistä ihan ok. :) Jälleen kerran, älkää välittäkö nimistä, teille ei Tintit ja Tantat paljon sano, ne on lähinnä minun muistikseni. :)

äiti

isosisko

Annette

Anniina

Arpiaiset

Irene

Jaana

porukat

pikkusisko

Satu

Susseli

Suvikki

Tarja+Ossi

Tarja

Tiia

Tintti
 


Saaripalsta, tämän ehkä osa tunteekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti