lauantaina, marraskuuta 8

Enpäs esittele sojottavia viiksiä, mitäs häiritsit mun unia, tyydy tavallisiin.
En muista mistä kissanviiksi Movember on lähtöisin ja miten säännöt edes menee, mutta me tälläisenä slow-blogina varmaan mennään muutenkin vähän omin säännöin. ;) Eli tässä nyt ainakin yhdet viiksukset Annilta, katsellaan keretäänkö marraskuun aikana useammat vai jääkö ainoaksi.

14 kommenttia:

 1. Pepsi: Nätit viikset! Ja sun värit: musta ja valkoinen - aah!! ;-)

  VastaaPoista
 2. Minähän en itseasiassa ole koskaan oikein välittänyt mustavalkoisista kissoista (varsinkaan läiskällisistä). Kissaa etsiessä oli hakusessa punamustavalkokilppari. Sitten näin Annin hassuine viirunenineen ja se punainen unohtui, no, sain minä sentään mustan ja valkoisen. :D Sittemmin olenkin rakastunut entistä enemmän kissojen erikoisiin naamakuviointeihin, vaikka kyllä minä sen kilpparin vielä joskus, sellaisen toffee-harmaa-valkoisen tai sitten oli tietysti se ihana ruskea Viiru siellä Purnauskiksessa, toisaalta pikimusta kissakin olisi ihana...

  Näistä kuvista muuten näkyy taas Annin hassu erikoisuus, toiset kulmakarvat on mustat, toiset valkoiset. :)

  VastaaPoista
 3. Emäntä: Enpä huomannutkaan, että toiset kulmakarvat "puuttuu". Onpa jännä että toiset ovat mustat.

  VastaaPoista
 4. Kyllä minullakin meni aika pitkään ennen kun huomasin (kissa oli ollut minulla kuukausia?!). Ensin luulin, että koko karvat puuttuu ja vuosia niitä olikin vain kolme. :D Nyt mustiakin taitaa olla suht sama kun valkoisia, mutta edelleen näyttää kun toiset puuttuisivat. Tuo jännää epätasapainoa Annin kasvoihin. :)

  VastaaPoista
 5. Meiltä löytyy aina lujaa kannatusta mustavalkoisten tyttöjen kuville!

  VastaaPoista
 6. Annin kasvot on kyllä toisi jännät, väristys antaa persoonallisuutta vielä lisää toiselle (vaikkei kissat sellaista edes tarvitse).

  Kisy Ry:llä olisi parhaillaan kotia vailla yksi kilppari ;) :
  http://www.kissojensuojelu.fi/portfolio/vilma-espoo/

  VastaaPoista
 7. Harmaa ja Ilona: Teillä on erityinen paikka sydämessä mustavalkosille. :)

  Taru: Eilen viimeeksi jäin tuijottamaan Annin naamaa, on se hassu kun kuviointi ei ole molemmilla puolilla samanlainen. Yleensä kissat kuvioinnit on hyvinkin symmetrisiä, mutta Annilla mustan ja valkoisen raja menee ihan vinoon kasvoissa. En ole siihen kahdeksassa vuodessa vielä tottunut. :D

  Älä viitti! Emmä voi ottaa toista kun asunto tästä tulee vaan pienenemään (mun sääntö on huone per kissa + keittiö), eikä tuo Annikaan oikein välitä toisista kissoista. Vaan on toi Vilma söpö!

  VastaaPoista
 8. Eikös, kyllä kissojen viikset vaan on söötit, oli ne millaiset tahansa. :)

  VastaaPoista
 9. Oho, mitenkäs en jo kommentoinut tänne, että "Annin naama <3" Ehkä söpöläis-Vilman kurkkiminen välillä hämäsi, sillä on nimittäin korea kasvokuviointi kilpparillakin! Kulmakarvaerikoisuus tuo Annin nassuun vielä ripauksen "sitä jotakin" ihanan vinokuvioinnin lisäksi.

  VastaaPoista
 10. Lyhyesti sanottuna "kissat <3". ;)

  VastaaPoista
 11. Tulee jostain syystä mieleen se Latz-kissanruokien kissannaama :D
  Vai oliko se Latz.. joku kuitenkin :)
  Sillä ei tosin ole noin hienoa nenäkuviota!

  VastaaPoista
 12. Ai niin kun näin. ;) Kuva vuodelta 2008 kun syötin Annille vielä markettiruokaa. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.