perjantaina, helmikuuta 6

kesä ♥
 Kävin kesällä ensimmäisen kerran hoitamassa naapurirapun Maunoa. Olen sen jälkeen käynyt useammankin kerran, mutta kesällä käytiin nuoren pojan kanssa parvekkeen lisäksi sisäpihalla. Anniahan nykyisessä kodissa on ihan turha kuskata ulos, pari vinoa pihlajaa ei Annista ole tarpeeksi suojaa ihmisiltä, pyöriltä, autoilta, koirilta...kaikelta.

Joo, mä tiedän olevani komea.

Ei pelota yhtään avoin nurmikenttä.

Saalis vietiin kotiin asti.
Anni taisi vaistota, että hänen blogiin on tulossa kuvia vieraasta kissasta, kun neiti säntäsi aitiopaikalle kyttäämään mitä teen. Yleensähän Anni ei ole kiinnostunut tietokoneesta yhtään. Tai sitten neitillä on vain nälkä...

5 kommenttia:

 1. Emäntä: Tosi tosi komea on Mauno! Ehdottomasti saa kertoa muistakin kissoista välillä. Anni varmaan meinasi ettei kuitenkaan ihan kokonaan unohdeta häntä.

  VastaaPoista
 2. ÄLYTTÖMÄN ROHKEE MAUKKA! En menis.

  VastaaPoista
 3. Naapureita voi aina vilkuilla, mutta Anni ei unohdu millään, Anni pitää siitä kyllä itse huolta. ;)

  Mauno on kyllä aika komee, punanen, mutta vielä nuori ja hoikka. :)

  VastaaPoista
 4. Mauno osaa kyllä hienosti asettua kuvaan ;-), komea poika on! Jospa Anni kävi tarkistamassa, että varmasti tulee postaukseenne parhaat fanikuvat pojasta?

  VastaaPoista
 5. Hahaa, se voi tietysti olla, ehkä kissat pitääkin yhtä sen verran, kun vastassa on kamalat omistajat, jotka laittaa kuvia nettiin lupaa kysymättä. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.