maanantaina, toukokuuta 28


Kuvassa jostain Hatanpäällä tai sitä lähellä oleva talo. Minusta talolla näyttäisi kasvavan parta. Harmillisesti bussin ikkunan heijastus osuu juuri parhaimpaan kohtaan.
Ja koska minä en asu Helsingissä enkä pääse, menkää te.
Perkeleen porvarit ehdottavat typeryyksiä.


Mielenilmaus Eduskuntatalon edessä torstaina 31.5. kello 16 päivähoitomaksujen korottamista vastaan

Järjestämme mielenosoituksen päivähoitomaksujen korottamista vastaan vähätuloisimpien vanhempien kohdalla. Mielenosoitus vastustaa etenkin hallituksen suunnitelmia poistaa päivähoidon ns. 0-maksuluokka, johon kuuluvat kaikkein vähätuloisimmat perheet yksinhuoltajista ja opiskelijoista pätkätyöläisiin.

Hallituksen politiikka on mielestämme taantumuksellista ja se vaarantaa jo ennestään vaikeissa tilanteissa olevien perheiden toimeentulon.

Mielenilmaus pidetään Helsingissä Eduskuntatalon edessä torstaina 31.5. 2007 alkaen kello 16.

Mielenilmauksen järjestää Yksin- ja yhteishuoltajien liitto yhteistyössä Ensi- ja turvakotien liiton kanssa.

[via tarinoita harmaan puun kylästä]

4 kommenttia:

 1. Hitsi, mä olen torstaina töissä tuohon aikaan.

  Hyi mä inhoon tollaisia taloja jotka on täysin kietoutuneita noihin "kiipijä" kasveihin.

  VastaaPoista
 2. En minäkään niiden suuri fani ole, vain harvat niistä on hienoja. Ei tuokaan kaunis ole, mutta jotenkin hauska. ;)

  VastaaPoista
 3. Mä mihinkään mene, kun oon saikulla. Mut on se muakin sapettanut, vaikka ei tällä hetkellä kosketakaan mua. Sitä vaan miettii, että millähän rahalla mäkin olisin aikaisemmin opiskellut, jos olisi vielä pitänyt päivähoitomaksujakin maksaa. Yksinhuoltaja opiskelija on sitten alinta mahdollista kastia. Kele... jos ruma ilmaisu sallitaan.

  VastaaPoista
 4. Mua asia ei koskaan ole koskettanut eikä varmaan kosketa, noin henk.koht. Silti olen antanut itseni ymmärtää miten syrjivä tuollainen on. Kaura on muuten puhunut asiasta hyvin viime päivinä! Ja kuten Kauran kommenttilaatikkoon sanoin... Näyttäkää mulle se vanhempi joka vie lapsensa kokopäivähoitoon huvin vuoksi! Ja jos sellaisia todella on niin eiköhän se ole lapsellekin ihan hyväksi sitten mennä....

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.