perjantaina, kesäkuuta 1

Ei kellään sattuisi kaapin perällä lojumaan yhden leivän voileipägrilliä? Tuollainen Daisy tai sitten se koiraversio tai muutkin, kunhan se on vain yhden leivän. Kaupassa eivät myy kun kahden leivän ja ne on liian isoja. Huuto.netissä on muutamia aina välillä myynnissä, mutta pyytävät turhan isoja summia etenkin jos joutuisi postittamaan.

Onkos kukaan muu muuten huomannut, että Pouttu on ruvennut viljelemään saksalaista lihaa kaupan lihahyllyissä? Vähänkö ärsyttävää. Ei voi suomalaiseenkaan merkkiin enää luottaa vaan on tutkittava lappuja tarkemmin. Minä haluan syödä suomalaista lihaa! Ymmärtäisin jos kyse olisi jostain harvinaisesta lihasta mitä Suomessa ei tuoteta, mutta kun se on peruspossua.

edit 20.15 Portilla näytti myös olevan myynnissä ulkomaalaista lihaa (samaa possua).
Btw. uusi tomaattinen (juoseva) kermaviili tjsp on oikein kätevä ja maukas. Halvempikin kun kermaviili+dippi.

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan ilkeää. Ite erehdyin ostamaan Pouttun broilerifile suikaleita ennen kuin luin tekstit paremmin; ranskalaista.

  Seuraavalla kerrallä jäi hyllyyn.

  VastaaPoista
 2. Näin tuossa männä viikolla Kemissä kirpparilla vastaavan... ja ..oli tosi huonokuntoinen . Siitä kehdattiin pyytää 9e... huh huh.. no se olikin punainen tori..

  VastaaPoista
 3. No niinpä! Molemmille. :)

  Eikö Suomessa ole tarpeeksi possua ja broiskua vai miksi pitää tuoda ulkomailta. Hintakaan ei ollut mitenkään huomattavasti halvempi vaan perustarjoushinta.

  On mullakin tommonen koira, mutta se on naarmuilla... Siksi kaipaankin uutta, hyvä kuntoista. :D

  VastaaPoista
 4. Morjens! Tulinpa lukemaan näitä vanhempiakin juttujasi. Tykästyin ihan hirvittävästi tähän blogiisi. Kiva, kun jätit kommentin blogiini ja sitä kautta osasin tulla tänne. =)

  Minulla OLI aikoinaan juuri tuollainen voileipägrilli. En tykännyt käyttää sitä siksi, että kannen avatatakseen piti niksauttaa lehmältä niskat nurin. ´Niks!´ Hyi!

  VastaaPoista
 5. Ei mitä. Minä saan sähköpostiin viestin aina kun tulee kommentti niin löydän kyllä nämä vanhatkin. :)

  Mäkään en tainnut koskaan saada lehmää tai muuta uutta eläintä. Nykyinen voileipägrilli paahtaa kaksi.

  Aika julma grilli. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.