maanantaina, elokuuta 6

Jonkun aikaa sitten vaihdettiin Annin raksut Perfect fittiin, enkä ole katunut! Kamalat hajupommit on hävinneet tyystin! Ennen koko 43 neliötä haisi kun pahinkin tunkio kun kissa oli käynyt kakalla. Sai juosta heti haisulaatikolla käynnin jälkeen peittämään jätökset ja suihkuttamaan hajun poistajaa. Anni ei edelleenkään osaa peittää kakkaa...hiekalla, mutta hajut on kadonneet niin hyvin ettei nenäni huomaa enää milloin on käyty laatikolla. Halleluja! Emme ikinä vaihda raksulaatua!

Purkkisapuska taasen on selvästi alkanut tympiä kissaa. Ruoka ei maistu ennen kun seuraavana päivänä kun se on kuivaa ja seissyttä, jos sillonkaan, etenkään jos purkki on ollut jääkaapissa. Anni söi ennen purkista 1/3 päivässä ja raksua noin desin. Nyt vaihdoin pusseihin joita annan yhden illalla. Raksua alkaa varmaan sitten menemään hieman enemmän. Toisaalta tuskin hirveästi, sillä 1/3 on 133g ja pussi on 100g. :)
Raportoin jatkossa kuinka käy! Mutta suosittelen siis ehdottomasti Perfect fittiä!

2 kommenttia:

  1. Lämmitä sitä purkkiruokaa hiukan (37-38 C), meillä ainakin ryhtyi kissa syömään munuaisvaivaisen ruokia paremmin, kun sapuska lämmitettiin.

    VastaaPoista
  2. Oon aina pistänyt sekaan kuumaa vettä jotta ruoka lämpiäisi, mutta pöh. Nuo pussiruuat tuntuu maistuvan aikas hyvin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.