perjantaina, syyskuuta 28

On tämäkin maailma taas. Naapuri posauttaa kissasi aivot pihalle ja saat korvausta 30 euroa. Prk, eihän löytökissaakaan saa eläinsuojeluyhdistykseltä 30 eurolla, että aika alakanttiin on kissan hinta laitettu. Ja missä on korvaus kivusta ja särystä tjsp? Vai eikö kissaa surra?
Tai ehkä miehen piha oli taajamassa, kenties se oli lenkkipolku, hiihtolatu, tori tai yleinen uimaranta? Vaikka en kyllä usko, että näissäkään vapaana ulkoilevaa kissaa/koiraa saa hengiltä posauttaa. Eiköhän siitä tulisi sakko omistajalle. Mikähän olisi muuten mahtanut olla koiran hinta Lahden kärjäoikeuden mielestä? Ja kenen taskuun meni ne 350 euroa haittateosta? 30 euroa kissasta ja 350 euroa haittateosta, ei ihan tasapainossa...


Sorry, olemme olleet vähän hiljaisia. Jotenkin tuntuu ettei ole aikaa mihinkään. Koulua on kaksi kertaa viikossa ja loput ajan olen nukkunut. Ihme unisuuskausi menossa, nukun 12h ja väsyttää. Ja ensi viikolla alkaa koeviikko...

6 kommenttia:

 1. Huhhuh. No jo on kissalle laitettu
  alhainen arvo, kun mies selvisi 30 eurolla teostaan. Minulle kissa on
  niin arvokas (suorastaan korvaamaton), että kyllä 30 eurosta oli jäänyt jokunen nolla pois perästä.

  VastaaPoista
 2. Nainenhan vaati alunperin 400 euron korvauksia mikä minusta olisi ollut paljon sopivampi! Tosin täytyy sanoa, että 400 euroakaan ei välttämättä ole kovin suuri, riippuu aivan kuinka kauan kissa on ollut (kuinka rakkaaksi se on tullut ja kuinka paljon siihen on rahaa laittanut), millä hinnalla kissan on hommannut ja onko rotukissa. Mutta 400 nyt vähintään pitäisi saada!

  VastaaPoista
 3. Käsittämätön asia !
  Vaikka kissa ulkoilisikin vapaasti, niin täytyy aina muistaa, että kuitenkin on kyse jonkun omaisuudesta. En usko, että mitään muutakaan, toisen omaisuutta, voisi arvioida vain 30 euron suuruiseksi. Mää varmaan kävisin tuhoamassa jotain ko. henkilöltä "vastapainoksi", vaikka en luonteeltani ole kostonhimoinen. Ei olis sakostakaan väliä. Maksaisin kyllä nekin.

  HUOM !
  Viisikon blogissa on kyselyarvonta meneillään, tuu ny ihmeessä sanoon painava sanasi.

  VastaaPoista
 4. Niinpä. Eikä kyllä lakikaan anna oikeutta ampua naapurin kissaa vaikka se kulkisi sinun pihassasi. Naapurin kissa ei ole villikissa. Villikissalla kun ei ole perhettä.

  Täytyy käydä kurkkimassa tiedän blogia. :)

  VastaaPoista
 5. JIPPII !
  Ny näkyy !
  =)

  VastaaPoista
 6. Jes! Viuh paikalle. Taisi olla vuodatuksessa vika kun toisessakin blogissa oli samantyylinen ongelma.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.