tiistaina, lokakuuta 2

Vihdoin sain ostettua Annille uutta ruohoa. Tämän ison pussillisen ostin Kauppahallin myymälästä. Enpä tiennyt, että sielläkin on eläinkauppa (VapaaValinnan täti vinkkasi). Olihan se pieni ja myyjä oli minusta ihan hämärä, mutta eipä tarvinnut kauaksi lähteä siemeniä hakemaan. :)

Oikealla arvoitus tamperelaisille (ja muillekin jotka uskovat tietävänsä). Mistä tämä kuva on otettu? Kahvit sille joka ensimmäisenä tietää. ;)

sea's dayssä jälleen monta uutta kuvaa.

4 kommenttia:

 1. Jännä juttu! Tuota ruohoasiaa en muuten tiennytkään - en siis tiennyt kissojen purevan ruohoa! :) Aika erikoista, aina sitä oppii jotakin uutta joka päivä.

  Oksentelevatko kissat muuten paljon? Tuli vain mieleen. Koirillahan se on aika harvinaista.. mutta joskus sitä sattuu kyllä.

  Minun eräällä tuttavallani muuten on liian aikaisin vieroitettu kissa. :( NYT se tosin on jo useamman vuoden ikäinen, mutta käyttäytyminen (ihmisarkuus, arvaamattomuus, omistajan vaatteiden imeskely & imemisjutut muutenkin) ovat kyllä klassisia oireita. Kysyttäessä ihminen sanoikin kissan olleen kai jopa alle 10 viikkoinen luovutettaessa. :( Toinen on luovutettu oikeaan aikaan ja käyttäytyy ihan toisin.. On se sääli!

  VastaaPoista
 2. Joo, kissat vetelee ruohoa kuten koiratkin. Koirat tosin oksentavat syötyään ruohoa (karvapallot ulos) kun kissalle ruoho auttaa selvittämään karvapallot suoliston läpi. Sama syy siis, mutta eri päästä tulee ulos. :D
  Oksentelu riippuu varmaan kissasta. Luulisin, että pitkäkarvat oksentavat enemmän kun kerääntyy sitä karvaa sisuksiin, mutta kyllä Annikin on muutaman kerran lattialle ykännyt.

  Niinpä! Ihmisten pitäisi ymmärtää tuon liian nuorena luovutetun riskit. Vaikka joku kissa käyttäytyykin normaalisti vaikka on liian nuorena annettu pois, ei kaikki sitä tee. Pennun pitäisi antaa oppia kissojen tapoja vaikka osaisikin käydä laatikolla ja syödä.

  VastaaPoista
 3. Äiskä veikkasi Hatanpään museota.
  Hyvä kun kerroit tuon Kauppahallin. Mä olen pyytänyt ruohoa mutta ei ole vielä tarjoilu pelannut tarpeeksi hyvin. Nyt voin käskeä nuo halliin ostoksille ihan hopihopi vauhtia!

  VastaaPoista
 4. Ei ole mikään museo, sen voin paljastaa! Siksi siitä kuvan otinkin kun olin niin hämmentynyt törmätessäni tuohon tuollaisessa paikassa. :)

  Heh. Keskustassa on aivan liian vähän eläinkauppoja! Yksi iso m&m olisi tarpeen, kaikilla kun ei ole omaa autoa. Mutta pientä apua tuostakin Kauppahallin "kojusta" nyt on. Oli siellä sentään jotain. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.