sunnuntaina, huhtikuuta 13

Käytiin eilen Annin kanssa pihalla, pitkästä aikaa. Oli onneksi aika kuiva keli. Tänään muuten satoi lunta, että oli hyvin ajotettu.

Anni on harvinaisen hankala kuvattava pihalla. Ei viitsisi ottaa kuvaa seisoessa kun siinä näkyy sitten lähinnä kissa päältä päin, mutta jos kyykistyn niin viuh kissa on puskemassa jalkoja. Muuten liikkuminen pihalla on hidasta ja kun on ollut pitkiä taukoja ulkoilussa myös maukumista. Vaan annas kun tosiaan kyykistys niin tietysti silloin kissa kirmaa luoksesi. Tooosi reilua kun yrität kuvaa ottaa.

Yllättävän kivuttomasti ulkoilu kuitenkin sujui! Ei tullut koiria vastaan eikä ihmisiäkään pahemmin. Saatiin vallata tuo pieni metsikkö lähes kahdestaan. Alkumatka sujui nihkeästi, mutta kun päästiin paremmin metsikköön (alku on aukeaa mäkeä) innostui Anni jopa raaputtelemaan puita! Se on harvinainen näky se.


Ollaan viime päivinä harjoteltu taas temppuja. Tänään vihdoin äkkäsin kuvata niitä ennen kun on ihan pimeää. Vaan eipä nuo pätkät nyt niin hyvin onnistunut kuitenkaan. Tyhmää kun sisällä on hämärää ja ulkona kirkasta! Miksi mitkään videot ei koskaan onnistu! Mur. Sitten vielä tyhmä youtube vääntää ne kamalan näköseksi sotkuksi ja nuokin se leventi jostain ihmeen syystä.

Noin, nyt kun on kirottu youtube ja ilma niin tässä ne videot. :D

Anni antaa pusun. Anni on selkeästi tottunut kääntämään päälakensa pusua varten, siihenhän minä yleensä tykkään kisua pusia. Vähän hiomista, että saa kisun eroon tuosta tavasta. Hyvin se kuitenkin alkaa sujua. Huulet on vaan ihan kuivat pusuista. ;)

Toisessa pätkässä Anni antaa tassua perinteiseen tapaan.

Muita temppujakin löytyy.

8 kommenttia:

 1. Laitoin blogiini palkinnon teille.

  VastaaPoista
 2. Anni vaikuttaa reippaalta ulkoilijalta. :) Kollokin on suht reipas, kun päästään metsikköön. Naapuritontin kerrostalotyömaa nostokurkineen aiheutti aamulla kissalle hätääntyneen nyt äkkiä kotiin -rynnimisen ja maukumista. Mutta pääsimme metsikköön ja takaisin. Ja nyt ihmettelyä aiheuttaa vastapäisen rivitalon kattoremontti. :D

  VastaaPoista
 3. Sammacco: Kiitos kovasti tunnustuksesta. :)


  Sirpa ja Kollo: Enpä sanoisi Annia reippaaksi ulkoilijaksi... Kyllähän tuossa hieman ehkä on reippautta havaittavissa kun suuntana on koti. ;D Muuten on kyllä hidasta kun heinän teko. :D

  VastaaPoista
 4. Juu, kotiin päin rynnitään niin, että on flexi katketa. Matalana, korvat luimussa. Välillä surkeasti maukaisten. Tänä aamuna sain taas raahata kissan kauemmaksi kotipihasta, että matka metsikköön alkoi sujua jouhevasti. Metsikössä se kyllä viihtyy vaikka kuinka oravien ja linnunlaulun ympäröimänä.

  VastaaPoista
 5. Hih. Anni kävelee kotiin yleensä häntä pystyssä. Tosin Annin häntä nousee aina ylös kun sitä kehuu. "Hyvä tyttö!" onkin ulkoilun tärkein kannuste. :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin sain vihdoin aikaiseksi ottaa kameran kävelylle mukaan ja nappasin pari kuvaa kissasta luonnon helmassa. Kollo tykkää nököttää paikallaan luonnon ihmeitä tarkkaillen, pyrähtää välillä puun runkoa pitkin ja yhtäkkiä rynnätä linnun tai oravan perään.

  VastaaPoista
 7. Piti heti käydä teillä katsomassa kuvia. Anni on nököttäjä myös, paitsi kun kyykistyn ottamaan kuvaa. :D

  Teilläkin tykätään jugurtista. ;)

  VastaaPoista
 8. Jogurteista tuntuu kelpaavan maku kuin maku. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.