lauantaina, huhtikuuta 19

Sorry, oon ollut vähän laiskalla tuulella ja tekemistäkin tuntuu olevan kamalasti. Huonoja tekosyitä olla päivittämättä tiedän, etenkin kun olisi kuviakin otettuna, voisi postata edes niitä jos ei muuta.

Mutta, tässä muutama kuva. Tuosta kirjahyllyn tyynyllisestä tasosta on tullut aivan ehdoton suosikkipaikka Annille. Siellä loikoillaan jopa päivä, suurin osa päivästä. Sieltä näkee myös pihalle joten ei tarvitse edes siirtyä lintuja bongatessa.

Yksi miinus tuossa tyynyllä loikoilemisessa on. Karva! Miten paljon karvaa voi yhdestä pienestä kissasta lähteä! Olen yrittänyt tuota tyynyä paukutella parvekkeella välillä kun vien sen Annille sinne pehmusteeksi, mutta eipä auta. Imurilla vihdoin muistin sen putsata, lähti suurin osa sentään. :D

Oikeasti. Huh. Kyllähän tuota karvaa joka paikassa on ja selkeästi aina läntti siellä missä kissa nukkuu, mutta tuo tyyny... Klikatkaapa tuota alinta kuvaa isommaksi niin näette ihanan mustan karvanauhan tuossa taitoksessa ja nappien alla. Ja mä kun menin sanomaan, että öljyllä ja biotiinillä on karvanlähtö helpottanut. Mjoo, on se varmaan, mutta näyttää tuota silti riittävän!

Onneksi lääkäri määräsi allegialääkkeitä tupla-annokselle, olen pitkästä aikaa voinut nuohota ja pusia kissaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.