torstaina, toukokuuta 29

Joskus toivoisin, että sormet olisi hieman hitaammat. Klikkasin sitten mesestä iloisesti viruksen koneelleni. Olisiko kannattanut miettiä? Se nimittään kipitti iloisesti myös muille mesekavereille ja siskokin meni sen avaamaan. Hei vaan siskonkin liian nopeille sormille ja hitaille aivoille! *vilkuttaa*

Nyt se saatanallinen virus ei häviä koneelta vaikka olen pyörittänyt virustorjuntaa sen viisi kertaa läpi, tuhonnut erinäisiä tiedostoja jne. Vähän väliä se luo uuden tiedoston jonka virustorjunta huomaa ja alkaa huutaa. Antakaa mun kaikki kestää. Mä haluan sen nörttimiehen! Miksi mulla ei ole ketään tarpeeksi läheistä nörttituttua?! Ainoat puolitutut on niin kaukaisia ettei semmosille viitsi soitella eikä ne tulisi kuitenkaan.

Kuva on oikeastaan siskolle. Hämmästelin kyseisiä roskiksia yksi ilta siskolle puhelimessa. Miten lyhyet ihmiset saa roskat tuollaiseen? ;)

9 kommenttia:

 1. Perkeleen virus, joutas tonne roskikseen ja äkkiä! Enempää mulla ei ole sanottavaa tuosta viruksesta joka jyllää koneessa minkä kerkiää..

  Noista roskiksista muuten kaikki tuo sininen alaosa menee maan alle ja tuo mistä alkaa puuosa, se jää sitten maan pinnalle.

  VastaaPoista
 2. Mahtuskohan se noihin roskiksiin? ;)

  Juu, nyt noi on jo laitettu paikallaan maan alle. Reilu viikon ne tossa pihassa kököttikin.

  VastaaPoista
 3. Minäkin ehdin avata jonkun mesessa tulleen linkin. Kävin Ad-Awarella ja nyt F-Securella ohjelmat läpi. Mitään ei ainakaan vielä ole löytynyt.

  Millainen linkki sulla oli jonka avasit?

  VastaaPoista
 4. Ei voi muistaa, joku jossa oli oman mesetunnuksen osote perässä. Tuli mulle "*linkki* ooks sä tässä?!" ja tallentu koneelle. Tuhosin kato sen heti, mutta myöhästähän se sitten oli. Sen jälkeen se automaattisesti lähetti ton saman viestin kaikille mesekavereille, mut ilmeisesti vaan niille jolla oli mese auki, en ainekaa ole muilta kuullu mitään.

  Mä oon avastilla käynyt ties monesti koneen läpi, ei löydä sitä alkuperästä, mutta huomaa kyllä heti kun se alkuperänen luo uuden tiedoston system32:seen. Sen virustorjunta siis osaa poistaa, mutta ei sitä "emoa" joka noita kehittää.

  Tuo harrastaa myös mesen kaatamista. Eli säännöllisin (en ole kattonut miten säännöllinen) se sulkee keskustelut ja jumittaa mesen. Siihen auttaa kun lopettaa koko mesen ja avaa uudelleen.

  VastaaPoista
 5. Joku tälläinen oli mullakin, ja sen vuoksi aloitin ohjelma-ajot.

  Ad-Aware löytää kyllä aina jotain tracking cookie juttuja, mutta ei ilmeisesti tuota. F-secure skannaa konetta edelleen.

  Ei tosin vielä ole löytänyt mitään. Laitoin omalle meselistalle omaksi kommentiksi varoituksen että eivät availe mitään.

  Inhottava juttu kuitenkin. Pitäis mennä nukkumaankin kun huomenna on töitä.

  VastaaPoista
 6. Mjoo, siskon mieskin tuota oli siskon koneella pähkäillyt, mutta ei osannut lopulta tehdä sen enempää. Ei se kai onneksi leviä enää eikä toivon mukaan se "emo" tee muuta kun luo uusia haittoja jotka onneksi virustorjunta löytää. Toivotaan, että saataisi se viimonenkin jossain vaiheessa pois.

  VastaaPoista
 7. Tuolta voisi löytyä jotain ohjetta ko. jutun poistamiseen.

  VastaaPoista
 8. Oih! Tuo näyttää lupaavalle! Kokeilen tuota kun menen nukkumaan ja muutenkin suljen koneen. :)
  Kiitoskiitoskiitos! Toivotaan, että toimii!

  VastaaPoista
 9. Aluksi näytti huonolle, virustorjunta ilmoitteli edelleen uusista luoduista tiedostoista. Nyt on kuitenkin pari päivää ollut ihan hiljaista! Jännityksellä odotan vieläkö mese kaatuilee... :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.