tiistaina, maaliskuuta 24


Olen nyt kolmesti värjännyt päätä blondiksi (punasesta) ja vihdoin jotain tapahtui. Sain oranssin pään ja järkyttävän vitivalkoisen juurikasvun. Jipii!

Ei kukaan tietäisi hiusväriä joka 100% varmuudella blondaisi tai edes hieman vaalentaisi niin, että kehtaisi julkisesti kulkea. Tosin ei mulla ole enää rahaakaan joten on vissiin pakko kestää tätä viikko ennen kun tulee taas rahaa. Hiusvärit ajaa mut konkurssiin!

9 kommenttia:

 1. Ah, tuo vaihe on aina yhtä mukavaa, heheheh. Valitettavasti ei vaan taida olla olemassa oikotietä onneen tai ainakaan blondiin tukkaan. Itse tosin olen päässyt helpommalla, kun olen mennyt kampaajalle. Tosin sekin riippuu niin paljon kampaajasta, saako sellainenkaan aikaiseksi tuon parempaa lopputulosta. Eli jos ei ole tiedossa luottokampaajaa, niin kannattaa vaan mahdollisimman vahvalla kaupan blondausvärillä (tai värin poistolla) itse yrittää. Ensi kerralla ei ehkä kannata enää laittaa sitä väriä aivan juureen asti. Pääsee hiukset ja päänahka helpommalla, ja ehkä alkaisi tuo värierokin tasoittua. Hih, eipä näistä mun neuvoista ja tästä kilometrikommentista tainnut kyllä olla nyt mitään hyötyä! =oD

  VastaaPoista
 2. Eihän tuo ole paha. Jakaus enemmän siksakille, pää pystyyn ja menoksi! Pirteä kevättukka!-riitta-

  VastaaPoista
 3. Hunajalla voi turvallisesti vaalentaa hiuksia: http://forums.longhaircommunity.com/showthread.php?t=148
  ja Kemikaalicocktailissa on just nyht aiheena hiustenvärjäys, http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2009/03/ole-tarkkana-hiusvarisi-kanssa.html

  VastaaPoista
 4. Jana: Joo, paitsi kampaajat velottaa ihan törkeitä summia värjäyksestä. Tosin kalliiksi tulee kun pistää monta purkkia, mutta halvemmaksi kun kampaaja.
  Olen ihan blondiblondia tunkenut päähän, tuo edellinen nyt vaalensi oikeasti jo jotain. Mikä merkki sitten on se vahvin? :D Emmä tonne juureen levittänytkään kun ihan lopuksi, mutta ottaa se sinne kuitenkin väriä. :(
  Tänään ajattelin käydä ostamassa jotain blondin ja ruskean väliltä, josko se peittäisi koko p*skan.

  VastaaPoista
 5. Riitta: Muuten menisi, mutta tuo juurikasvu tosiaan paistaa niin pahasti! Tai no, on tuo oranssikin vähän paha. :D

  Anonyymi: Saako hunajalla tummanpunaisen vaaleaksi? Epäilen. Sitruunallakaan en ole koskaan suuremmin eroa saanut.
  Olen 15v värjännyt hiuksiani (jatkuvasti) enkä ole koskaan reagoinut väreihin mitenkään, hiuksetkin on kestäneet hyvin kun ovat lyhyet. Tosin hurjastihan tuolle naiselle oli käynyt.

  VastaaPoista
 6. Hunaja ihan tosissaan vaalentaa, perustuu sen sisältämään vetysuperoksidiin, samaan aineeseen jota vaalennusaineissakin on. Tuolla longhaircommunity.comin linkissä on ohjeita ja kuvia, kannattaa kokeilla ei siitä ainakaan haittaa luulisi olevan. Öljy myös poistaa väriä hiuksista ja haalistaa väriä.

  VastaaPoista
 7. Kattelin pari hunajakuvaa, eikä niissä kyllä kovin montaa astetta ollut hiukset vaalentunut. Nyt tarvisi vaalentaa ja rajusti. Lähtökohtahan oli semmoinen tumma punainen. Nyt lähinnä porkkana. Vielä pitäisi saada saman verran väriä pois.

  VastaaPoista
 8. Mä olen joskus blondannu sellasella hiusvärillä kun Elea..löytyy ainakin Tarjoustalosta ja oli ihan halvimmasta päästä tyyliin 5 e.
  Mulla toimi ainakin tosi hyvin tumma vaaleni hienosti.

  VastaaPoista
 9. Taisin pyöritellä sitä purkkia tänään kädessä! Mietin kanssa josko nuo halpismerkit itä-euroopasta (?) olisivat vahvoja. :D Ongelma lienee tuossakin se punaisuus, ruskea kyllä vaalenee, mutta punainen on piru.

  Päädyin Poly Paletten ruskeaan ja lopputulos oli onneksi ruskea. Ehkä tästä on helpompi lähteä vaalentamaan. Taidan tosin antaa tämän olla kuukauden verran, että hius hieman saa rauhaa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.