sunnuntaina, toukokuuta 10


Päätin sitten pestä Salsan kun sen turkki oli niin kamalan näkönen. Ei tykännyt. Ensin repi viimestä päivää, mutta kun oli märkä rauhottui onneksi. Hiustenkuivaaja taas oli joku paholaisen pahin keksintö! Siinä nuo hammas- ja kynsikuviotkin tuli. Nuolkoon sitten itsensä kuivaksi, minen tappele enempää.

4 kommenttia:

 1. Oot rohkee. Mä arvelen, etten edes yritä pestä Mustaa enää. Olen yrittänyt kahtena kesänä, oli se aika kauheeta vaikka tavallaan onnistuikin. Mutta... ei, ei enää. Brrr!

  VastaaPoista
 2. Anni on niin helppo pestä (alistuu heti), että ajattelin uskaltaa Salsankin. Kyllä se siitä helpottu kun kastu ensin, se alku oli vähän riitelyä. :)

  VastaaPoista
 3. Mäykynen on helppo pestä, mutta kuivausta hiustenkuivaajalla ei kannata yrittääkään. Sen hurina saa herran häipymään ja väkipakolla ei viitsi kuivata, koska kuivaaja ei varmasti säästyisi naarmuilta. Siksi myös meillä luotetaan siihen, että kissa kuivuu ilman kuivaustakin :)

  VastaaPoista
 4. Joo, en minäkään viitsinyt jäädä tappelemaan Salsan kanssa, sen verran kynnet oli esillä ja hepulia ilmassa. Anni antaa kuivata aika hyvin kuhan ei puhalla yhtään naamaan päin. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.