maanantaina, kesäkuuta 29


Kaikki kuitenkin odottaa henkeä pidätellen uuden kissan kotiutumisuutisia. Tässä se nyt on, uusi kisu. Löytyy meiltäkin pyykkikori jonka sivulla voi piileksiä. Pää piilossa niin helpottaa? ;)

10 kommenttia:

 1. Voi toista... Onneksi löytyi heti hyvä piilo - ainakin sille päälle :)
  Mitenkäs Annin ensireaktio uuteen tulokkaaseen?
  Terhi blogissaan kertoikin että haku oli vähintäänkin tapahtumarikas ;) Mitenkäs bussimatka meni?

  Siellä on nyt jännät paikat ja kaikki osapuolet tarvivat oman aikansa sulatellakseen asiaa. Todella ihanaa, että Hiipi sai nyt hyvän kodin ja kissakaverin tuekseen!
  Onnea vielä suloisesta uudesta tulokkaasta ja hyviä tutustumishetkiä koko sakille :)
  Odotamme innolla lisäuutisia...

  VastaaPoista
 2. Voi toista! Hieman on epäluuloinen katse nimittäin... Mutta eiköhän se siitä ala helpottaa, jos tuon syvemmälle piiloon ei tarvinnut kaivautua... Onnea matkaan siis!

  VastaaPoista
 3. Anni on lähinnä sähissyt ja murissut, mutta pysynyt poissa kylppäristä missä kaveri on. Eli ihan hyvin tähän mennessä.

  Bussimatka meni hiljaisuudessa ja rauhassa. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos. Tuo kuva on otettu heti kotiutumisen jälkeen ettei ihme jos vähän pelottaa. Nyt on käyty tosiaan syömässä ja laatikollakin (kylppärissä) ja koskeakin sain. :)

  VastaaPoista
 5. Voihan mötkäle mikä kisu :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut uudesta kissasta! Suloinen Hiipi. :) Ja kissat varmasti kaverustuvat - hetken vaan ihmettelevät ensin toisiaan.

  VastaaPoista
 7. Voi pikkuista! <3 Mutta hiljaa varmasti hyvä tulee, kunhan molemmat alkavat tottua puolin ja toisin. Onnea vielä kerran uudesta perheenjäsenestä! =o)

  VastaaPoista
 8. No niin, siellähän se vihdoin ja viimein on kotosalla pikkuinen :o)

  VastaaPoista
 9. Hei uusi kisu - kyl se siitä! Anni kertoo sulle koko ajan että kissan on kiva olla siinä kodissa, ja kun sää vaan kuuntelet Annia, niin kaikki menee hyvin! Joks oot löytänyt ruokakupin ja hiekkiksen? ne on tärkeet :-)

  VastaaPoista
 10. Anna: Ruipelo lähinnä, pitää syöttää kovasti, että kasvaa. :D

  Sirpa ja Kollo: Kiitos kiitos, lähinnä tutustuminen on varmaan kaverista kiinni, Anni olisi ihan innostunut olemaan nenätysten!

  Jana: Kiitos, eiköhän se tästä ala vähitellen kunhan kaveri tottuu uuteen ympäristöön vähän. Hidastahan tämä varmasti on kun toinen on niin kovin ujo, mutta usko on kova. :)

  siinu: Vihdoin. :)

  Musta: Heh, en tiedä mitä se Anni sähinällä ja murinalla kertoo, mutta toivottavasti hyviä juttuja. :D Hiekkis ja ruoka on löydetty ja uusi piilokin pöntön takaa. ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.