perjantaina, kesäkuuta 26


Olen jo 10v suunnitellut käyväni Ylöjärvellä katselemassa missä asuin joskus lapsena. Olen siis asunut välissä muualla ja nyt Tampereella jo 10v. Nyt vihdoin kun sisko on autoineen täällä käytiin.

Ensimmäisessä kuvassa on äitin entinen vaateliike.


Asuimme kaiketi Harjutie 17 C 26:ssä. Harjutiellä ainakin ja sillon 1984-1986 (?) talomme oli tien viimeiset, joten oletetaan, että 17 on oikea osoite. Kukaan ei valitettavasti muista enää tarkemmin. Asunnon sijainnin kyllä muuten muistan.Leikkipaikkakin vaikutti vähän tutulle. :)

4 kommenttia:

 1. Oi tännekkö suloisen ihana Hiipityttö tulee asumaan :) Mukava päästä seuraamaan tyttösen elämää jatkossakin (olen seurannut näiden "villikissojen" elämää Terhin blogissa).
  Toivottavasti saamme paljon kuvia ja juttua tyttöjen tutustumisesta :)
  Meidän Kisuherra on myös KKY:ltä ja kahden aikuisen kissan tutustuminen on mennyt todella hienosti :)
  Jos oikein ymmärsin, tyttönen tulisi teille jo huomenna - voi kun on jännää :D

  VastaaPoista
 2. Tännehän Hiipi ja jatkoa voi tosiaan seuta täältä Annin blogista, myöhemmin kun Hiipille on keksitty nimi varmaan virallisesti hänen blogi. :) Joo, huomenna/tänään. Olen aika luottavainen tutustumisen suhteen, Salsankin kanssa meni niin hienosti. :)

  VastaaPoista
 3. Mä täällä jo jännään iltaa, kun haet Hiipin. Entäs nimi-ideaksi Auri? Saisko tuosta vähän uusia ideoita =o) Olisi mielestäni, hauska ja erilainen mutta toisaalta oikeasti (käsittääkseni) vanha ja suomalainen nimi.

  VastaaPoista
 4. Vähän alkaa tässä jännittämään. Parin tunnin päästä pitäisi lähteä. Saas nähdä miten pitkä bussimatka (täytyy vaihtaakkin) menee tuossa helteessä.

  Auri taitaa olla joo ihan oikea nimi, pistetään sekin listalle. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.