maanantaina, heinäkuuta 20

Korvapunkkeja sillä Sinnillä varmaan on. Sain vähän kurkattua korvaan ja mustalta näytti. Varasin juuri huomiselle ajan lekuriin. Vielä kun keksisi mistä repisi 60 euroa. Just niin mun tuuria tämäkin!

4 kommenttia:

 1. Vahdi sitä korvaa vielä pitkään hoidon jälkeen.

  Mustalla oli korvassa hiivainfektio jota oli hoidettu korvapunkkeina, ja jopa melkein vuoden mun luokse tultuaan se kärsi siitä, kunnes vetsku vihdoin sanoi, että ei tää ole mikään korvapunkkijuttu, tälle laitetaan intervallilääkitys joka kestää pari kuukautta. Ja näin tehtiin, troppia naamariin oliko se jokatoinen viikko koko viikon ajan pari kuukautta, ja sen jälkeen korva on ollut TERVE.

  VastaaPoista
 2. Apua. Älä nyt pelottele lisää. :D

  VastaaPoista
 3. Jos ne on korvapunkkeja, niin sitten varmaan täytyy lääkitä Annikin. Meillä joskus oli toinen kissa saanut korvapunkkeja koiralta ja muuttaessaan meille asumaan tarttui ne korvapunkit toiseenkin kissaan, luonnollisesti.

  Hauskaa tuossa oli se, että eläinlääkäriaseman lääkäri ei edes huomannut kissalla olevan korvapunkkeja (lääkärin asenne oli muutenkin jotenkin ylimielinen tavallisia kotikissoja kohtaan), vaan vasta laskua maksaessani tiskillä hoitaja huomasi korvapunkit ja antoi reseptin lääkkeisiin molemmille kissoille. En käyttänyt sen lääkärin palveluja enää sen jälkeen, valitettavasti vaan en enää muista mikä paikka se oli...

  VastaaPoista
 4. Annin kohtaloa tässä mietinkin, mutta toistaiseksi Annin korvat on kyllä puhtaat. Anni antaa onneksi ne katsoa ja puhdistaakin. :)

  Me mennään nyt Hervannan eläinlääkärille, pitäisi olla ihan jees paikka.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.