sunnuntaina, heinäkuuta 19


Siivouksen yhteydessä löytyi taas kasa pillejä. Annikin innostui leikkimään. Sinni ei oikein mehupillejä ymmärrä, mutta kovin kiinnostanut oli Annin leikistä. :)


Sinni-paran korvan takana oleva haava on taas auki. Jo se pari päivää kerkesi näyttämään paremmalle. Tekisi mieli viedä lekuriin, mutta rahat on loppu eikä lisää tule vielä ainakaan viikkoon, jos sillonkaan. Tyhmä Kela ei ole tehnyt päätöstä työkkäristäni joten ei hajuakaan saanko rahaa ennen kuun vaihdetta. Eikä niistäkään rahoista oikeasti olisi varaa (hirveä vuokrarästi painaa niskaan). Voihan murheenkryyni. Mitäs tommonen peruslekurireissu ylipäätään maksaa?

3 kommenttia:

 1. Onko haava tulehtuneen oloinen? Kauluri olisi hyvä suoja ettei kissa pääse raapimaan haavaa, mutta jos ei Sinni anna laittaa kauluria. Helposti eläinlääkärireissusta kertyy satanen tai ylikin laskua riippuen tutkimuksista tai tarvitaanko lääkkeitä kissalle.

  VastaaPoista
 2. Voe mahoton mitä laatikkoterminaattoreita :D Ei meidän Almukka ihan noin tehokas ole ;)

  Kaupungin ell Tuhatjalka (www.tuhatjalka.fi/) on varmasti halvin vaihtoehto ja siellä ollaan saatu pari kertaa ensiavussa oikein asiallista hoitoa. Sieltä voi varmasti kysellä etukäteen hinta-arviota ja mielellään neuvovat puhelimessa kotihoitoa! Itse olen soitellut välillä useampaankin lääkäriin mielipiteitä/neuvoja jos jokin asia on mietityttänyt ja monesti ihan turhaan olen panikoinut ;)

  Voihan tuo olla vaikka allerginen reaktio johonkin ruoan aineosaan (esim. kala, vilja) ja aiheuttaa kutinaa. Mutta jos Sinni syö samaa ruokaa kuin ensikodissa, ei tuo sitten varmasti ole vaihtoehto (jos ei siellä oireillut).
  Toivottavasti syy selviää ja pääsette vähällä/kotihoidolla!

  VastaaPoista
 3. Haava on ihan vain haava, välillä on parantumaan, välillä verinen.

  Epäilen, että Sinnillä on korvapunkkeja. Yritin eilen kurkkia korvaan ja hieman siltä vaikutti. Soittelen Tuhatjalkaa ihan just tämän jälkeen. :)

  VastaaPoista