perjantaina, lokakuuta 30


Mikä muutto? Mikä stressi? Mitä ne semmoset on? Voiko niillä leikkiä tai voiko niitä syödä?

12 kommenttia:

 1. Röhnötys maximus, hyvä Anni :D

  VastaaPoista
 2. Jee, päivityksiä! :) Anni tietää niin olevansa talouden kuningatar, kun saa taas olla ainoa "lapsi". ;) Hienoa, että Anni tietää, miten rentoudutaan muutonkin keskellä. Tsemppiä teille muuttoon ja muistakaa sitten rentoutua, kun tavarat on siirretty. ;)

  VastaaPoista
 3. Muuttohässäkän keskellä päivitykset on vähän jääneet. Lupaan korjata asian kunhan muutto on ohi. Huomenna onkin itse muutto ja tiistaina vielä tultava siivoamaan tämä asunto. Keskiviikon olen varannut sohvalla makaamiselle. :D

  Anni todellakin tietää olevansa perheen prinsessa! Meidän "Neiti kaikki rakastaa mua". :D

  VastaaPoista
 4. No niin, tämä kuulostaa ihan suunnitelmalta. ;) Annin kanssa sohvapäivä, kun muutto on hoidettu. :)
  P.S. Hippu-pojasta kerrotaan, että hän tulee hyvin lasten kanssa toimeen ja koirankaan kanssa ei ole mitään sähinöitä. ;)

  VastaaPoista
 5. Onneksi purkaminen ei ole niin kamala urakka kun pakkaaminen, voi tehdä osissa ja sitten kun jaksaa eikä ole mitään deadlineä.

  Voi vitsi! Mulla on kamala ikävä Hippu! Juuri eilen isosiskon kanssa puhuttiin pennuista ja iski ikävä.

  VastaaPoista
 6. Kyllä, purkaminen on aina kivempaa. Saa sitten suunnitella mielensä mukaan järjestystä ja sisustusta. Hipusta on niin paljon tullut kehuja joka suunnalta, että ei kyllä mitenkään malta enää odottaa! Ensi viikolla tehdäänkin sitten tehohankintoja. Jotain pientä on toki jo tullut ostettua.. ;) Mä voisin taas lähetellä sulle postia, kun kerkeen.

  VastaaPoista
 7. Pakkaamisessa on tosiaan myös se aikataulu ja tieto, että pitää vielä purkaakkin. Purkaminen on vain se purkaminen eikä aikataulua. :D

  Hippu vaan on hirmu hurmuri, ei voi mitään. :D Mulla olisi ollut yksi kuljetuskoppa jonka olisin voinut myydä.

  VastaaPoista
 8. Ai, laitappa vaikka kuvaa tulemaan s.postilla. Katsotaan mihin päädyn, kun nyt on niin monta vaihtoehtoa tarjolla. :)

  VastaaPoista
 9. Meiltä löytyy niin samanlainen valkoinen massu rapsutettavana pentuhuoneen sohvalta! Mafia ei muualla juuri halua ollakaan kuin pentujen kanssa. Vielä saa viikon nauttia vauhdikkaasta seurasta.

  VastaaPoista
 10. Olen myös huomannut, että Mafia sulautuu kyllä äärettömän hyvin pentujen joukkoon. Tottakai sitä haluaa olla kaltaisessaan seurassa. ;)

  VastaaPoista
 11. anselmi: Täytyy laitella kunhan löydän kameran jostain. :D

  Outi: Mulla on hirmu ikävä pentuja. Mutta eilisen muuton ja tän hetkisen sotkun takia oli kyllä ihan oikea päätös luovuttaa pennut ensikotiin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.