tiistaina, marraskuuta 3

Muutettu. Muuttopojat oli vain 2h 20min myöhässä. Istuttiin hiljasessa ja pakatussa kämpässä odottamassa, vähänkö oli kivaa. En tosin voi olla vihanen muuttofirman pojille kun vika oli selvästi edellisen muuton tilanneessa. Olivat jotain narkkarikämppää olleet muuttamassa koko aamun, tupakalla poltettuja patjoja ja pusseittain huumeneuloja. Pojat oli selvästi aika väsähtäneitä kun meitä tuli muuttamaa, mutta onneksi saatiin kaikki kuitenkin perille. Nyt odotellaan, että minun selkä olisi yhteistyökykyinen ja voisi purkaa tavaroita.

8 kommenttia:

 1. Jee! Kivaa! Nyt pääsee sitte sisustamaan ja rentoutumaan. Ei saa rikkoa itseään vaikka olis miten sekasta. :)

  VastaaPoista
 2. Lähinnä ärsyyntymään ja stressaamaan. Muutettiin pienempään asuntoon enkä tajua mihin ihmeeseen tungen kaikki rojut. Kellarikoppikin on kirjaimellisesti koppi! En ole ikinä nähnyt niin pientä kellarihäkkiä.

  VastaaPoista
 3. Mä niin tiedän ton tunteen! Mistä sitä tavaraa vaan tuleekaan..ja vaatteita! Mulla ei vaatteet enää mahdu kahteen kaappiin. :D Joudun ehkä laajentamaan toisen osapuolen apajille. Tai harkinnut olen myös sitä, että tyhjentäis kaiken epäolennaisen noista kaapeista. Olis kissallakin enemmän tilaa tutkia (Tunnetustihan sinne on pakko päästä kun ovi aukeaa.) ;)

  VastaaPoista
 4. Vaatteet vielä menee nippa nappa yhteen kaappiin, mutta jotain outoa sälää on ihan loputtomiin. Tavaraa joka on ihan käyttökelpoista, mutta sitä ei tarvitse. Roskiin ei viitsi laittaa ja kirpparille ei koskaan tule mentyä.

  VastaaPoista
 5. Teillä on varmaan kova muuttosuhina edelleen käynnissä. Anni kiertää istumassa pahvilaatikoissa sitä myöten kun ne tyhjenee? Laitoin sinulle postia.

  VastaaPoista
 6. Juu, mä hajotin vielä selkäni joten purkaminen on vähän jäänyt, eletään siis loota- ja säkkihelvetissä edelleen. Anni raaaaakastaa lootia, oli ne auki tai kiinni niiden päällä/niissä on istuttava. :D

  VastaaPoista
 7. Eipä kiirettä. :) Se on pääasia, että itse tietää mistä tarvittavat vaatteet ym. löytää. Ja vieraita ei tarvi kutsua, jossei ole sen verran tuttuja, että tulevat purkuavuksi. :D Kiva, että Annilla on kivaa. Laatikot on parhautta!

  VastaaPoista
 8. Kaaoksen keskellä on vaan ahdistavaa elää. Tänään sain sentään osa jätesäkeistä purettua, mutta nukun edelleen patjalla säkkien keskellä. Huomenna kasataan osa huonekaluista, jos vaikka pääsis sänkyyn nukkuu.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.