tiistaina, joulukuuta 15


Kissalle ei kai tule koskaan niskakipuja?

10 kommenttia:

 1. Onpas pirtsakka uusi blogi-ilme :)

  Ihana kurkistuskuva Annista <3

  VastaaPoista
 2. Piti vaihtaa kun edellinen oli niin kesänen, joulukin tulossa. :D

  VastaaPoista
 3. Oi, miten ihania uudistuksia!;) Kiva taustaväri ja ihana uusi kuva Annista. <3 Ja kissat ei tosiaan taida kärsiä kipeistä lihaksista.. Mitä pienempi kolo, sen parempi. Tai sitten niin leveästi kuin mahtuu, ihan millasessa asennossa tahansa, kunhan mahdollisimman pieni osa sohvasta tms. jää karvoittamatta. :D
  P.S. Täällä suunnalla on muuten pieniä adoptiosuunnitelmia..

  VastaaPoista
 4. Kiva kun tykkäätte. :)

  Tuntuu juu, että kissa voi olla missä asennossa vain eikä mitään oireita. Ihme lihakset ja luusto!

  Oi! Sun pitää laitella kuvia kunhan adoptio toteutuu. :)

  VastaaPoista
 5. Jep, ne on selkärangattomia. ;) Mä voin joo laitella kuvia, mikäli adoptio toteutuu.. Suunnitelmissa on alustavasti ollut, että ex-työkaverin 8v kissaneiti voisi muuttaa meille, kun hän ei oikein diggaile muita eläinasuintovereitaan ja omistajalla pikkusen allergiaa. Katsotaan, kuinka käy. :)

  Sopivasti muuten tuossa Annin taustalla teksti.. "Hei Pukki, mulla olis vaan yksi toive: ettei mun tarvis tehä ens vuonnakaan juuri mitään.. vaan herättää ihmiset kuudelta aamulla ja vaatia niiltä tasasin väliajoin sapuskaa ja pikkusen muuta huomiota. Terveisin, Anni-kissa"

  VastaaPoista
 6. Heh, sopisi juu taakse tuo lisä. :D Anni onkin tässä uudessa kodissa monesti mennyt herättelemään pikkusiskoa kuuden maissa aamulla. Nyt ei ole muutamaan viikkoon kuulma herättänyt ja pikkusisko onkin myöhästellyt koulusta.

  VastaaPoista
 7. Osuvasti taustalla olevan Gigantin(?) mainoksen sanoma tulee esille Annin olemuksesta.. ;) Tai sitten Anni yritti tällä kuvalla viestittää jostakin tärkeästä "oikeasta" joululahjatoivomuksesta? ;)

  VastaaPoista
 8. Giganttipa hyvinkin, ihan vahinko sinänsä, mutta oikein osuva vahinko. :)

  VastaaPoista
 9. Kissojen motto taitaa olla "mutkalla on mukavaa olla". :D

  VastaaPoista