torstaina, huhtikuuta 1

Olisin tilaamassa reilulla kympillä zooplussasta kissalle ruokaa. Haluaako joku mukaan niin saataisiin ilmaiset postitukset? 39e on se raja jonka jälkeen ei maksa postitus. 10% alennus kun on mun eka tilaus. Tilaus lähtee tänään illalla. :)

ps. Jos et vielä tiedä, niin Tampereella siis ollaan.

edit: Mustin ja Mirrin myyjä tyrkkäsi mulle kasan näytepusseja joten ei ole enää niin kiire tilata. Maanantaihin mennessä tilaan.

6 kommenttia:

 1. Mun pitää kans tehdä eka tilaukseni sieltä... Löytyi niin paljon kaikkea kivaa ja "tarpeellista". ;) Ehkei meidän yhteistilailu kuitenkaan kannata. :) Ja muuten, Kiitos paljon kortista! Se oli ihanan pirteän "pääsiäismäinen". ;) Saitko muuten mailin tässä joku aika sitte, tiedän vaan et on löytäny perille...?

  VastaaPoista
 2. Ei ehkä juu kannata kun ette asu Tampereella. :) Ole hyvä ja kiva kun tykkäsit! Sain, olen sen melkein joka päivä avannut tuohon muistutukseksi, mutta en vieläkään ole saanut vastattua. *toivoton*

  VastaaPoista
 3. Hei, itse tilaan Zooplussasta säännöllisesti roinaa. Otapa yhteyttä, kun olet tilausfiiliksissä. En tähän ehtinyt mukaan, sillä mun blogienlukemisen frekvenssi on aikas harva:) M.

  VastaaPoista
 4. Täytyy katsella jos nuo raksut maistuu Annille (sille menee yleensä mikä vain) tilailenko sitten uudelleen. Meinasin sulta sähköpostilla kyselläkin, mutta ajattelin, että olet varmaan juuri tilannut kun sillon oli siitä Wubbasta puhe. :)

  VastaaPoista
 5. Äh, en mä tee kauhean nopeita liikkeitä. Piti tilata, vaan ostin sitten Mustista ja Mirristä täydennyksiä:) Tilausta suunnittelen nyt. Ja seuraavan kerran varmaan tuossa kesän alussa.
  Niin, muuten, mites se villasukkahomma, vieläkö sulla on puuttuvia jalkoja sukille? Mulla on yhdet violetit ja yhdet pinkkioranssit ja yhdet vihreät tulossa, mutta ainahan noita menee lisää.

  VastaaPoista
 6. Heh. Kesän alussa voisin tulla mukaan jos raksut nyt tulevat raksut osottautuu hyvinksi (ostin pari pientä pussia).

  Mun pitää yksi neulegraffiti tehdä loppuun ensi keskiviikoksi kun tulevat tekemään juttua musta, mutta sen jälkeen ei ole mitään suunnitelmia puikoille eli sopisi. Pistä mulle mailia niin katsellaan tarkemmin väriä, kokoa ja hintaa. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.