lauantaina, huhtikuuta 3

Tämän vuoden pääsiäiskortit.


Tiialle, toivottavasti meni perille kun oli vain vanha osoite enkä tiedä missä nyt asuvat (juuri muuttaneet). :)


Suvikille


isosiskolle *vilkuttaa*


Anniinalle, serkku


anselmille, *vilkuttaa*


Janalle *vilkuttaa*


Riitalle *vilkuttaa*


ps. Zooplussaan kaivataan vielä kaveria!

8 kommenttia:

 1. Oi joi! Monta upeaa korttia olet taas tehnyt!

  Ja turhaan sä otat paineita kun mulle korttia teet :) Joka kerta mä olen ilahtunu suunnattomasti saatuani sulta kortin ja aina ne on ollu hienoja. Vaikka toisaalta mä kyl ymmärrän, et kortin tekijälle kortin tekeminen tuo paineita mukanaa, niin se tuo mullekin :)

  VastaaPoista
 2. Noin vähän itseasiassa! Jouluna tein ainakin tuplat. Noistakin yksi oli vanha josta en tykännyt, mutta muokkasin sitä vähän. :D

  Varmasti tykkäätkin, mutta se vaan on paine kun sä teet itsekin kortteja. Toisaalta, tehdään vähän erilaisia, että silleen. Vaikka kattelenkin sun kortteja monesti vinkit mielessä.

  VastaaPoista
 3. Oih, iso kiitos vielä! Täytyy sanoa, että kovasti saajansa näköisen kortin olit tehnyt, vaikkei hirmuhyvin tunnetakaan. :) Ainoa kortti, joka postiluukusta kolahti piristi kummasti pyhiä. :) Muutkin ovat näemmä saaneet ihastella pirteitä luomuksia, hienoja on!

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että oli mieleinen. Vähän arvuuttelin kun pistin noin erikoiset värit hepalle. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanan keväisestä kortista! <3 Piristää keittiönpöydältä käsin tätä harmaata sadesäätä. Toivottavasti sinulla (teillä) oli rentouttava ja suklaantäytteinen pääsiäinen! Ja Anni-ihanaiselle rapsut. =o)

  VastaaPoista
 6. Rentouttava oli, mutta pääsiäismunia en ole ostanut tänä vuonna yhtään. Irttareita kyllä söin. ;)

  VastaaPoista
 7. Ja minähän en lainkaan huomannut toivotella teille Pääsiäisiä!... :/ Parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan! Vieläkin voi syöpötellä munia. ;)

  Kieltämättä katsoin ensin, että hmmm... vihreä poni... mutta kun tarkastelin korttia tarkemmin, sehän sopi täydellisesti siihen muuten pirteän väriseen pääsiäisteemaan! Hyvä väri on vihreäkin ponille! ;)

  VastaaPoista
 8. Tänään meinasin ostaa alemunia, mutta hinnat hyllyn reunassa oli niin sekavat etten jaksanut jäädä etsimään oikeaa hintaa oikealle munalle (piti keretä vaihdolla kotiin).

  Mä sitä ponin väriä pohdin tovin, kysyin pikkusiskoltakin sopiiko vai eikö sovi. Tuntu niin hassulle värittää se joksikin muuksi kun ruskeaksi. :D

  VastaaPoista