lauantaina, heinäkuuta 31


Eka kerran mun parvekkeella kukkii lilja! Kolmesti olen ruukkuun sipuleita laittanut, ensimmäisellä ei noussut mitään, toisella sain semmoisen 10 senttisen pätkän aikaan. Tänä vuonna lähtivät hurjaa vauhtia kasvamaan korkeuksiin, edes tukitikut ei riitä vaikka pitkiä ovatkin. Ainoa miinus väristä, nämä ei ole vaaleanpunaisia vaikka juuri semmoisia kaupan laarista kaivamalla kaivoin. Ehkä ensi kesänä saadaan värikin oikeaksi? :)

4 kommenttia:

 1. Onneksi valkoisissakin liljoissa on yhtä ihana tuoksu kuin vaaleanpunaisissa, vaikka vaaleanpunaiset ovat kieltämättä nätimpiä :) Ja molemmissa on siitepölyä niin, että kukan nuuhkuttelusta saa kauniin oranssin nenän... :D

  VastaaPoista
 2. Äitipuoli opettikin juuri maalla ollessa napsimaan nuo siitepölykärjet pois. Heti kuvaamisen jälkeen sakset kävi. :D Säästin kyllä ne ja kun saan lisää ajatelin kokeilla voisiko niillä värjätä jotain esim. lankaa, on nimittää tujua ainetta kun ei meinaa käsistä edes pesemällä lähteä.

  VastaaPoista
 3. Ihania!!! Liljat on uljaita kukkia.
  Tujua ainetta on tosiaan se siitepöly. Minä kannoin siskoni hautajaisissa kukkalaitetta johon olin valinnut valkoisia liljoja. Yhdessä vaiheessa huomasin, että valkoisen paitani etumus oli aivan keltainen. :( Harmitti.

  VastaaPoista
 4. Mä pidän kanssa liljoista kovasti. Kumma ettei kukkakauppias ollut napsassut siitepölytupsuja pois! Ne nimittään todella sotkevat.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.