perjantaina, heinäkuuta 30


Yksi aamu maalla ollessa heräsin neljältä huutoon. Kurjet on joka kesäinen näky meidän pellolla, mutta ensimmäistä kertaa näin ne lähes takapihalla. Tuo puukasa siis on takapihan reunassa ja kuvat on otettu yläkerran ikkunasta. Video on hieman kehno, mutta pistäkää äänet päälle niin kuulette huudon jota muuten jatkui ainakin puoli tuntia. :)
2 kommenttia:

  1. Taitaa olla nykyisin melkein joka kesäinen huutokin, lähes kai joka kesä ne kerran tulee lähelle pihaa pitämään aamuyöstä omaa konserttiaan. Tosin ihan viereenhän niiden ei edes tarvitse tulla, huuto kyllä herättää hieman kauempaakin :)

    Muistan kun ne kerran tuli nykyisen autotallin edustalle aamuyöstä huutelemaan, sillon ei vielä ollu autotallia. Oli vielä exän ylppärijuhlat seuraavana aamuna ja olis ollu hyvä jos ois saanu nukkua :)

    VastaaPoista
  2. Mä en ole pahemmin kuullut niiden huutoa (läheltä) aiemmin, olen vissiin väärään aikaan kesästä aina maalla kun en edes näe kovin usein. Tiedän kyllä, että käyvät kun iskä kertoo ja onhan ne nyt vuosikymmeniä käynyt.

    Tuo huuto kyllä kuuluu juu kauempaankin! :D Komeasti ne tanssahteli ja levitteli siipiäänkin, harmi kun ei kameralle tullut (yksi tuli, mutta oli niin suttunen, että deletoin). Joku kosionäytöshän tuo lienee on.

    VastaaPoista