torstaina, elokuuta 5


Ei yhtään pienempää paperia Uitto löytänyt? Tää on niin miehen asunto! ;D

4 kommenttia:

 1. Hei, joskus pienempi paperi ei vaan auta! Nimim. Kokemusta on. Mulla on entisen asukkaan nätisti laittama pieni paperi, joka auttoi osin mainosvyöryyn, mutta paskapizzeria lopetti pakkomainontansa vasta kun ovessa oli (on) A4 turkiksi ja englanniksi. Ja kontakti päällä, että kestää :-)

  VastaaPoista
 2. Turkiksi ja englanniksi! Eikä! :D

  Ei tuossa ovessa mun mielestä ennen mitään ollut. Mietin olisko asukas lähtenyt kesäksi kotikotiin (opiskelijatalo) ja siksi laittanut tuon.

  Meidän postelijooni hämäänty ilmeisesti "ei puhelinluetteloita, kiitos!"-lapusta kun pariin viikkoon ei tullut mainoksia, kunnes sitten valitin. Mainokset kun on kivoja. ;)

  VastaaPoista
 3. Näin postinjakajan näkökulmasta sanottuna, itse reagoin pieniinkin 'ei mainoksia'-lappuihin. Päänvaivaa tuottavat vain ne lappuset, joissa lukee "ei ilmaisjakelua", kun periaatteessa mun kantamat mainokset ei ole ilmaisjakelua vaikka kuitenkin ovat. Siinä sitten seisoo ovella/postilaatikolla miettimässä, että uskaltaako ne mainokset sinne työntää vai ei. :D

  VastaaPoista
 4. Yleensä postin/mainosten jakajat on aika hyvin totellut lappusia ovessa. Taitaa olla ne yksittäiset mainostelijat jotka sitten viis veisaa (pitsaväki). Pariin kertaa olen kyllä joutunut kyselemään mainosteni perään kun eivät ole tulleet. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.