tiistaina, elokuuta 3


Tämmönen kortti lähti postcrossingin matkaan. Ei ole vielä perillä, mutta tuskin saaja minun blogia lukee. Tuli aika pinkki. Ei ollut tarkoitus, mutta jotenkin kortit lähtee aina elämään omaa elämää ja lopputulos voi olla jotain näinkin makeaa. :)
Kuinka moni muuten näkee tuolla tytöllä päässä hatun ja kenen mielestä siinä on vain kukkanauha? Minä olen aina nähnyt tuossa hatun kunnes tyttöä värittäessä aloin epäröimään, väritin hatun kuitenkin.


Tämän supersöpön kansion ostin eilen korttitarvikkeille. Ei vaan voinut jättää kauppaan.

10 kommenttia:

 1. Pinkki + kissa, ei voi mennä vikaan. :D

  VastaaPoista
 2. Ihania, niin kortti kuin kansiokin!

  Ensin katsoin, että hattuhan siinä on (ja väritettynä menee täydestä), mutta näkyisikin olevan jonkinlaiset narunpäät käsissä "hyppynaruotteella". Tytön selkäpuolelta näkyvät rusetin (?) ääriviivat hämmentävät kuvaa lisää.

  VastaaPoista
 3. Siis tää on järkkyä, mä olen alkanu tykkäämään pinkistä ja jopa ihan vähän vaaleanpunaisesta! Joten siis toi kansio on kyllä aikasta söpö! :D

  Tolla Magnolian tytöllä on siivet selässä. Mutta onko sillä kukkanauha vai hattu.. mä aina ennen ajattelin et nauha, mut nyt kun sen hatuksi väritit niin näen sen hattuna, aika isona sellaisena :)

  VastaaPoista
 4. Niin ja siis mun piti kehua tietty tota upeaa korttia! Olet todella onnistunut tuossa! Harjoitus tekee mestarin :) Selkeää kehitystä nähtävissä, vaikkei aikaisemmatkaan huonoja toki ole olleet :) Ehkä yksi syy upeaan tulokseen on nuo monet kerrokset mitä olet korttiin laittanut. Ja kerroksista huolimatta kortti on pysynyt aika yksinkertaisena. Mä tykkään!

  VastaaPoista
 5. ella: Eikös. Mäkin tykkää kortista, vaikka se on kyllä minun makuun jo aika rajalla pinkkeydessä. Voiko semmosta tosiaan olla?! :D

  Juu, tuommoset narut jossa on kukkia. Musta oli vaan jotenkin hassut et se kukkanaru heiluisi ilmassa itsekseen, siksi sen hatun siihen miellän. Kukat olisi hatun reunassa ja narut jotkut leuan alus narut. Takana on siivet.

  Anna: Jihii! Sisko tykkää pinkistä! :D Muut tuntuu juu pitävän sitä nauhana. Mä olen aina nähnyt siinä hatun, vasta mekkoa värittäessä rupesin katsomaan et onko tuo sittenkään hattu. Googlasin ja kappas, muut pitää sitä tosiaan nauhana. Menin kuitenkin hatun mukaan kun musta semmonen irtonaisena leijaileva kukkanauha on jotenkin outo. :D Semmonen iso lerppareunainen naisten olhihattu se minun silmään on aina ollut.

  Mä pidin semmosia monikerroksisia ennen vähän liian levottomina, mutta nyt olen oppinut tykkäämään jonkun verran. Edelleen tosin musta moni kortteja paljon tekevä tunkee niihin aivan liikaa tavaraa. ;) (Sä et.)

  VastaaPoista
 6. Hieno HATTU!!! :)
  Tuntuu ihan mahdottomalta kuvitella pelkkä kukkanauha hatun tilalle, nyt kun olet värittänyt hatun. Yritin löytää netistä tuon kuvan värittämättömänä mutten onnistunut, koska en tiennyt leimasimen tarkkaa nimeä. Magnolia jokuhan se taitaa olla...?

  VastaaPoista
 7. Mäkään en tiedä leiman nimeä, mutta tovin googlailtuani löysin tämän. Jonkun aikaa sitten postasin kuvan ilman väriä.

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos noista linkeistä!!!
  Aika jännä juttu, että sekä kukkanauha että hattu toimivat väritettyinä. :)

  VastaaPoista
 9. Np. Mä näen värittämättömässä edelleen ekana hatun ja väritetty näyttää oudolle. Miten tuo kukkanauha voi tuolleen leijua? :)

  VastaaPoista