maanantaina, syyskuuta 6


Seuraavaksi iski sitten flunssa! Hunajateetä extrahunajalla ja pikkusiskolta pummittuja Posinovia ensihätään. Huomenna apteekkiin ostamaan lisää Posinovaa sekä Vicks vaporubia sekä kaupasta mustaviinimarjamehua ja Läkerol dentsejä.

4 kommenttia:

 1. Miten sie saatkin flunssaan sairastumisen kuulostamaan noin herkulliselta. :D

  VastaaPoista
 2. Nääh, ei flunssa musta edes ole kamalan paha tauti. Toki tukkosuus, nenän vuotaminen ja tööt-olo on peestä, mutta kyllä flunssan kestää kun on hyvät tropit. :) Hunajatee on kyllä supernam, ilman flunssaakin. ;)

  VastaaPoista
 3. Vaikka aikamoinen teefriikki olenkin, niin en oo vielä kerenny hunajateetä maistamaan, kiitos siis että kerroit sen olemassaolosta! :) Aika ihme, sillä makeutan teeni sokerin sijaan hunajalla, miksen siis ole juonut jo itsessään hunajateetä... Pitää varmaan korjata asia seuraavan kerran kun seisoo kaupassa pohtimassa, että mitähän teetä tällä kertaa. :)

  VastaaPoista
 4. Teejuoppo täälläkin ja ensimmäinen kerta hunajateetä. :D Tämäkin sattui silmään alennuksesta mikälieseentinenpunnitsejasäästäanttilanvieressäonkaan kaupasta. Veikkaisin siis löytyvän ainakin Punnitse ja säästästä jos ei ihan perusmarketistakin.

  VastaaPoista