sunnuntaina, tammikuuta 9


Vein 9.12 puhelimeni huoltoon kun siitä oli irronnut semmoinen pieni pala johtokannesta. Huolto ei ollut ihan varma kerkeääkö se jouluksi vai vasta välipäiviksi. 27. päivä sain viestin, että puhelin on noudettavissa. Olin tuollon vielä maalla, mutta palasin keskiviikkona ja heti torstaina 30. päivä menin noutamaan puhelinta. Vaan mikäpä minua odotti, lappu, huolto kiinni sairastapauksen vuoksi. Kysyin samassa liiketilassa olevalta Elisan myyjältä voiko he antaa puhelinta ja kun vastaus oli eivät, kysyin mahtaako sairaus kestää pidempään, mihin ei myyjä suuremmin osannut arvella mitään. Eilen 7.1 minulla oli vihdoin asiaa kaupungille ja ajattelin noutaa puhelimen. Arvatkaa kaksi kertaa sainko. Huolto oli muuttanut vuoden vaihteessa jonnekin toiselle puolelle kaupunkia Tohlopinrantaan! Oikeasti!! Kukaan ei puhelinta jättäessä, tekstiviestissä eikä edes päivää ennen muuttoa puhelinta kysyessä kertonut mitään muutosta! Ei halaistua sanaa! Luuleenko ne oikeasti minun nyt ilolla istuvan bussissa tunti suuntaansa jotta voin noutaa puhelimeni jostain jumalan selän takaa! Pistin kiukkuisen sähköpostin eilen, en todellakaan halua maksaa matkoja jonnekin Tohlopinrantaan ja takaisin, ylipäätään lähteä sieltä hakemaan kun olen kuitenkin puhelimeni Keskustorille jättänyt olettaen, että sieltä sen myös noudan.

Kaiken huipuksi, tuo saamani lainapuhelin on aivan järkyttävä insinöörin kännikeksintö. Minulla meni puhelin saatuani noin viisi minuuttia etsiä yhtä valikkoa, nettiin kyllä pääsin heti ensimmäisellä painalluksella. Puhelimessa ei ole automaattista näppäinlukkoa eikä kalenteriin voi tehdä merkintöä hälyytyksellä! Näppäimiä on kyllä enemmän kun tarpeeksi. Enkä myöskään saanut mukaan johtoja joten en voi siirtää puhelimen musiikkia tai kuvia ulos siitä (toimisi siinä kai bluutuutti, mutta en sitä ole koskaan opetellut käyttämään, enkä ala nytkään opetella). Ylipäätään tuo puhelin on niin raivostuttava kun olla ja voi. Jos joku haluaa puhelimen mikä toimii juuri niin kun nokialaiset yleensä ei toimi kannattaa hommata tuo.

Mä haluan mun puhelimeni takaisin! Perkeleen Digiman, iskeköön toimistoonne meteoriitti! Jos olisin tiennyt millanen show ja odotus tuosta tulee, olisin käyttänyt vähän jeesusteippiä ja nippusiteitä ja virittänyt sen prk kannen itse kuntoon.

8 kommenttia:

 1. Taas sitä "hyvää asiakaspalvelua" ;)

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan loistavaa! Nyppii kun oravaa jonka käpy on jäässä.

  VastaaPoista
 3. Jestas millaista "palvelua"... Autottomana kyllä saa huomata, miten monet kaupat ja palvelut toimii sillä oletuksella, että kaikilla on se oma auto, eikä ole homma eikä mikään hurauttaa sillä tuollaisia "tunti suuntaansa" reissuja hakemassa puhelinta, kissaa, pakastinta, uuden asunnon avaimia... koska ilokseenhan sitä ajelee? No ei ajele, kun ei ole sitä autoakaan.

  VastaaPoista
 4. Isoissa kaupungeissa ei kyllä sietäisi olettaa. Kuinkahan monella tamperelaisella on auto... Äkkiäkös sitä tosiaan autolla hakisi, menisi ehkä 20min suuntaansa.

  Sinänsä hakeminen kaukaa ei v*tuta vaan se ettei kukaan kertonut siitä. Jos olisi heti puhelinta jätäessä kerrottu, että muutamme hei vuoden vaihteessa, olisin voinut asennoitua jo viikkoja hakureissuun. Köröttelen useinkin bussilla kauas, mutta teen sen omasta tahdosta ja omin suunnitelmin.

  VastaaPoista
 5. Missä päin se siis tarkalleen ottaen on? (Suurin piirtein tiedän...) Mietin että jos mulla on kulkua kauppaan autolla tässä tulevalla viikolla, niin voisin käyttää sua siellä. Laita tekstaria jos kiinnostaa. ;)

  VastaaPoista
 6. Siis se on jossain Tohlopin rannalla, ilmeisemmin etelärannalla. Vihjasin aika rajusti siinä sähköpostissa etten tasan haen puhelinta tuolta vaan se on oltava noudettavissa Keskustorilta, katsellaan mitä ne sanoo.

  VastaaPoista
 7. No voihan ei! Tyypillistä. Otan osaa, ja toivottavasti puhelimesi ei nyt hajoa koskaan palkaksi tästä vaivasta.

  VastaaPoista
 8. Huoltomies lupasi postittaa puhelimen minulle kotiin. Huh, ei sentään tarvitse hakea kaukaa, tosin postilla kuitenkin kestää.

  VastaaPoista