lauantaina, helmikuuta 26Anni ja uusi sulkalelu. Paremmat leikit saa kun juoksuttaa kissaa ympäri sohvan ja eteisen, mutta yksin kuvatessa ja leikittäessä on tyydyttävä rauhallisempaan leikkiin jotta "filmille" tulee muutakin kun suttua. Lelusta lähtee hauska lintumainen äänikin jos sitä lennättää lujaa.

***

Suvilta tuli palkinto. Yleensä en näihin jaksa osallistua kun näitä kiertää niin paljon (toki arvostan kaikkia jotka haluaa palkita!), mutta tässä oli ihan hauskoja kysymyksiä. :)

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Milloin aloitit blogisi?

Vuonna 1999, tosin silloin ei vielä tiedetty blogeista mitään. Eipä meitä nettipäiväkirjan pitäjiäkään montaa ollut.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Alunperin vuodatin paljon omia tuntemuksia ja tapahtumia. Kissan tultua talouteen muuttui jutut nopeasti kissatarinoiksi ja digikameran myötä kuvatkin tulivat mukaan. Myöhemmin erotinkin kissablogin erilleen ja tunteiden käsittelyä jatkoin muualla. Rinnalla on myös kulkenut joskus valokuvablogi, mutta nyt olen liittänyt sen tänne kissablogiin. Neulegraffiteille on myös oma blogi. :)

Anni Pitkätassu käsittelee lähinnä siis kissajuttuja ja satunnaisia juttuja minun arjestani.


Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Eipä kai mikään, paitsi ehkä blogihistoriani pituus. Kissablogimaailmassa olemme vain yksi monesta, mutta muussa blogimaailmassa voin ainakin kehuskella kaiken sisällön olevan minun tuottamaa, niin kuvat kun tekstit. :D


Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Ihan alunperin tarve kirjoittaa vaikeat asiat ulos. Olen kirjoittanut tavallisia päiväkirjoja nuorempana, mutta en pidä käsinkirjoittamisesta joten nettiin siirtyminen oli sinällään miellyttävä vaihtoehto.

Anni Pitkätassu taas syntyi vähän vahingossa. Jotenkin vain rupesi tulemaan niin paljon juttua Annista!


Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Voisin kirjoittaa joskus pidempiä juttuja. Jostain syystä nykyään postaukset on lähinnä kuva ja rivi tekstiä. Ennen kirjoitin pitkiäkin tarinoita. Ehkäpä vielä joskus sormeni alkavat taas laulaa. Sitä odotellessa. (En kyllä tiedä edes kaipaatteko pidempää tarinaa vai onko tämä hyvä näin?)

6 kommenttia:

 1. Video on mainio! :)

  Toisinaan on kiva lukea pitempiäkin juttuja, mutta "kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" idealla tehdyt postaukset arkisista asioista toimivat myös ja ovat usein kevyen piristäviä :)

  VastaaPoista
 2. Oon vähän aatellut et kuvan ja lyhyen tekstin jaksaa selaa nekin jotka eivät pitkistä jutuista välitä. Toki toiset ehkä kaipaa sitten tarinaakin...kai. :D

  VastaaPoista
 3. Videossa on todella vauhdin hurmaa! Mitä olisimmekaan nähneet jos koko reitti olisi vedetty läpi :) !

  VastaaPoista
 4. Olisitte nähnyt pelkkää vauhtiraitaa. ;) Pitäs olla parempi kamera niin näkys hurjaa juoksentelu, vaanimista ja loikkia. :)

  VastaaPoista
 5. musta nuo sopivan lyhehköt on kivoja, mutta pidemmätki menee jos on sillä tuulella, mutta sillon juttuja kannattaa höystää niitä kuvilla :)

  VastaaPoista
 6. Niin, se on niin vaikea sanoa mikä miellyttäisi lukijoita. Toiset tykkää lyhyistä, toiset pitkistä ja joskus se on ihan vain siitä kiinni miltä sillä hetkellä tuntuu/on aikaa. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.