tiistaina, helmikuuta 22


Hillitön laatikko tuli zooplussalta! Ihmettelin ensin miksi ne yhtä 2kg säkkiä varten tuommosen kun aiemminkin on selvitty pienemmällä, mutta siellähän oli se pisteillä kerätty sulkalelu.


Kisukin mahtui boksiin vaikka tavarat oli siellä vielä! Olisi mahtunut varmaan kaksikin kissaa. :D

Sulkalelu osottautui parhaaksi leluksi ikinä! Video tulossa lähipäivinä.

13 kommenttia:

 1. Ostin Lotalle joku aika sitten samaa Applaws-kuivanappulaa. Valitettavasti pikkupuuma syö sitä erittäin huonosti. Raksut menivät herkkuina (testasin pienemmällä pussilla) varsin hyvin, mutta nyt kun tarjoilut olisi pelkästään sitä ei enää maistukaan.

  Sekoittelen ruokaan nyt RC:n Steriloidun kissan raksua jotta pussi saadaan tyhjäksi. Toivottavasti Annille maistuu paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Super-laatikko! Kyllä kissatalouksiin lähetellessä pitäisi aina hoksata laittaa roimasti ylimitoitettu boksi mukaan huolimatta omistajalle koituvista kuljetusongelmista :D Odotamme videota innolla :)

  VastaaPoista
 3. L-L: Meillä on syöty Applawsia jo kauan, maistuu siis hyvin. :) Toivottavasti saatte säkin syötyä, jos ette niin ehkä voisin ostaa sen?


  ella: Paitsi iso boksi lentää nopsaa roskiin, pienet jää lattialle seikkailemaan. Pienistä on siis iloa pidemmäksi aikaa, eli tämä huono diili Annin kannalta. :D

  VastaaPoista
 4. Oi miten kivaa! Annin mielestä varmasti muuten tylsä raksulähetys sai aivan uusia ulottuvuuksia tuon huiskan myötä. ;)

  VastaaPoista
 5. Raksulähetykset on aina jänniä. Se meinaa et joku soittaa summeria ja ovikello..vieraita! Ja sen jälkeen saa kiiiivan pahvilaatikon! Raksupussista viis, vaikka nekin kyllä maistuu sitten kupista. ;) Lelun hienoutta Anni ei tajunnut ennen kun avasin se ja huiskuttelin, sitten mentiinkin ja kovaa.

  VastaaPoista
 6. Neiti Anni "Idoli" Pitkätassulle on tunnustus blogissamme.

  Terkuin Unna Tuutikki & kansa

  VastaaPoista
 7. Tällä hetkellä Applaws menee varsin tahmeasti. Se on sekoitettuna toiseen ruokaan ja arvaa vain onko ne Applaws nappulat niitä jotka syödään ihan viimeiseksi...

  Voisin kyllä harkita pussin pois myymistä sillä 2 kg pussi ruokaa josta kissa ei pidä on vähän ikävä.

  VastaaPoista
 8. Mikäs sun säkissä on päiväys? Mä just tosiaan ostin 2kg et ihan heti en tarttee (eikä ole tilillä rahaakaan nyt), mutta voisin kyllä se ostaa tässä jossain vaiheessa. :) Mulla olisi muuten pussitettua maksaa, heppaa jauhettuna ja ja...jotain kolmattakin pakkasessa, maistuuko ne teillä?

  VastaaPoista
 9. En ole tällä hetkellä kotona joten en voi tarkistaa pussin päiväystä. Pussi on ostettu tammikuun puolivälissä paikallisesta Faunattaresta.

  Lulun ja Lean erityisruokavalion vuoksi en juurikaan anna tällä hetkellä lihoja, mutta ainakin heppa on ollut todellista herkkua. Maksaa en ole antanut kuin yhden kerran ja silloin nyrpisteltiin useamman tytön voimin.

  VastaaPoista
 10. Eiköhän siinä päivää vielä jäljellä. Kattellaan asiaa tarkemmin kun kotiudut. :)

  VastaaPoista
 11. Olivatpa huomaavaisia kun lähettivät hyvän laatikon! :-) Tosin pienempäänkin mahtuisi, on se kai moneen kertaan todistettu että kissa mahtuu vaikka tulitikkurasiaan jos haluaa :-D Paitsi että mä näin eilen You Tubesta, että maailmankuulu laatikkokissa Maru kohtasi viimein laatikon, johon ei päässyt (ainakaan heti).

  VastaaPoista
 12. Yleensä zooplussat tulee siinä puolet pienemmässä boksissa, se on Annille just sopiva koko, mahtuu kisu istuu sisälle. :)

  VastaaPoista