perjantaina, helmikuuta 11


Se meikkivoide loppui lopulta. Joskus viime talvena ostin tuon eli riitti pitkään.
Purkki on niin kaunis, että päätin säästää sen. Pesu, merkit irti ja nyt tuolla voisi säilöä vaikka klemmareita tai helmiä tai muuta pientä söpöä.


Mä niin rakastan uusien purkkien koskemattomuutta. Useita kertoja olen näitä kuvannut. Ne on vaan jotenkin vastustamattomia.


Onkos kellään steviaa? Jauheena? Tahtoisin kovasti kokeilla, mutta myyvät isoissa pusseissa joidenkin hintakin on kohtalainen. En viitsisi ostaa jos en sitten tykkääkään.

2 kommenttia:

 1. Tilasin steviaa iHerb.comista kätevinä annospusseina, jollaisen voi kipata suoraan vaikka teemukiin. En vaan ole vielä ehtinyt testamaan. Tilasin "non-bitter" -tyyppistä, ilmeisesti jostain voi siis jäädä karvaskin maku?

  Suosittelen kyllä tuota iherb.comia, heillä on runsas valikoima erilaisia steviatuotteita (jauheena, nesteenä jne.), postikulut Suomeen vain neljä dollaria (kunhan paketin paino jää alle 1,3 kg tms.) ja nopea toimitus (paketti tuli viikossa).

  Jos innostut tilaamaan, koodilla ELO783 saa viiden dollarin alennuksen tilauksen loppusummasta. Tilauksen loppusumman postikuluineen pitää jäädä alle 42 euron, ettet joudu maksamaan alveja tai tulleja. (Tarkat valuutanmuuntokurssit saa Tullin nettisivuilta.)

  VastaaPoista
 2. Mä tuota iHerbiä tässä yksi päivä selasinkin, mutta meni hermot kun missään ei kerrottu maksuvälineistä mitään (eikä juuri postituksestakaan).

  Siskon anoppi lupasi nyt pistää mulle maistiaista tulemaan. Katsellaan sitten ostanko itsellekin. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.