sunnuntaina, maaliskuuta 6


Kevät tuo esiin Anni Aurinkoisen. Itse en keväästä tai kesästä välitä, mutta Anni tykkää sillä se tarkoittaa pidempään auki olevaa ovea parvekkeelle. Uudet tuoksut syntyy kevään myötä sekä pääsee tarkkailemaan tipuja ja teekkareita! Äippä pohtii lähinnä mitä istuttaa parvekkeelle jonne ei aurinko paista. Menestyykö tuolla mikään kukkiva?

14 kommenttia:

 1. Heee-eii, Anni, nätti tyttö! Joko näkyy teekkareita? Meinasikko pyydystää kans vai annat niitten mennä?

  VastaaPoista
 2. Aurinko saa turkin kiiltämään kauniisti. :) Anni vaan stalkkaa, hipi hiljaa kyttää korkeuksista. Kerrostalokyttääjä. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana auringossa hymyilevä kissa! Stalkkaaja :-D

  VastaaPoista
 4. Meidän parveke on kun tehty stalkkaukseen! Suora näkymä sisäpihalle ja kahdelle eri alaovelle. :D Tokasta kerroksesta näkee vielä hyvin eikä ihmiset mene ihan nuppineuloiksi. ;)

  VastaaPoista
 5. Juu, ja kesällä saattaa ötököitäkin eksyä noihin korkeuksiin! ;) Meillä neloskerroksessa ei paljon niitä enää vieraile... :/ Kaunis Anni. :) P.S. Ensi viikolla tulee muuten VUOSI kun Huugo Armas Kissanpoika on tullut meille. :)

  VastaaPoista
 6. Aika vähän meillä ötököitä on, olen sitä ihmetellytkin. Lintuja vielä vähemmän, mikä johtuu varmaan tuosta ettei ötököitäkään ole. Harmillista Annille. Ilmeisesti suojainen sisäpiha talojen keskellä ei houkuttele?

  Oho! Vuosi! Tuntuu, että siitä olisi ikuisuus. :)

  VastaaPoista
 7. Juu, vuosi. Toisaalta tuntuu, että "niin kauan jo" mutta toisaalta ihan kun tuo katti ois ollu aina meidän perheessä. ;)

  Meillä on vähän sama juttu noiden lintujen suhteen.. Tuossa toisella puolen taloa on isot puistot, jossa mm. naakkoja on enemmän kun laki sallii, mutta harvoin ne pysähtyy tähän meidän kohdille. :/ Huugo pitäis tota meidän olkkarin ikkunan alla olevaa vaahteraa ihan hyvänä taukopaikkana. :) Kesällä siihen tulikin joku kaunis päivä hirveen iso parvi jotain pikkulintuja ja ne oikein härnäsivät tätä "petoa" hyppelehtimällä ihan nenän edestä. Oli hetken aikaa menoa ja meinikiä. :D

  VastaaPoista
 8. Sitä muuten huomaa "toiveiden" muuttuvan kun kissa tulee taloon. Yhtäkkiä haluaakin parvekkeelleen ötököitä ja lintuja. :D Kuinka moni oikeasti haluaa ötököitä parvekkeelle (ja sisälle) tai lintuja kakkaamaan... :)

  VastaaPoista
 9. No nimenomaan! Ja sekin, et tässä asunnossa noi leveät ikkunalaudat on ollu se juttu, mihin ihastuttiin. Vähän aikaa sitten niillä on ollut kynttiläjuttuja ja muuta koristetta... Nyt siellä metsästetään lintuja ja kaikenmoisia hapsiaisia eikä yksikään särkyvä esine ole enää sijoitettuna samaan paikkaan. :D

  VastaaPoista
 10. Ikkunalaudat olisi kyllä ihanat. Ja meillä ne olisi ihmisille, ei kissoille! ;D

  VastaaPoista
 11. Näin mekin alkuun ajateltiin, mutta kun tuo kolli oppi tuntemaan omia hyppyrajojaan ei mikään ole ollut turvassa... Onneksi avohyllyt on jätetty rauhaan muutaman kokeilun ja komentamisen jälkeen.
  Meillä noi ikkunalaudat on käytännössä ainoa paikka, mistä ulos voi ylipäänsä tiirailla (ei parveketta), joten ei olla niitä kielletty. Onhan tuota nukkuvaa kerääkin siinä kiva katsella. ;)

  VastaaPoista
 12. Mjoo, tokihan kissalle on jotenkin järjestettävä paikka mistä katsella ulos, muuten se hakee sen itse. :)

  VastaaPoista
 13. Teekkarilakin tupsua olisi varmaan lysti pyydystellä, jos moisia sattuisi kissan ulottuvilla heilahtelemaan :D Ekakerroksesta ehkä vielä ylettäisi, mutta tokasta saa tyytyä vain vaanimaan (vitoskerroksesta puhumattakaan..).

  VastaaPoista
 14. Harmillisesti kakkonen on kyllä liian korkea tupsujen jahtaukseen. Onneksi teekkarit on muutenkin oiva kyttäyskohde. ;)

  VastaaPoista