torstaina, huhtikuuta 21


21. päivän aiheena on kun olin pieni.
Tämä pupu on vieraillut blogissa aiemminkin. Niille jotka ei vielä tiedä, tämä nimetön vauvapupu asustelee tyynyni alla, pidemmille reissulle se lähtee myös mukaani. Olen saanut tämän pupu, sekä sarjaan kuuluvan äiti- ja isäpupun, joskus kun oli pienen pieni, ehkä kolme vuotias? Ymmärtääkseni serkkuni on nämä minulle ommellut. Saakohan mistään enää tuommoista painokuviokankaita joista ommella pehmoleluja?


Koska pupu on esiintynyt blogissa useasti otin mukaan vielä tämän toisen kuvan. Tämäkin on minusta täällä joskus ollut, mutta kaivaessani sitä koneelta se löytyikin ihan muusta kansiosta kun blogissa julkaistuista. Hmm.. Kuvassa on kuitenkin pieni kolmipyörä elämänlangan ja nokkosten valtaamana. Tällä on ajellut niin minä kun siskoni, joskus 1970-luvulla ja jalka takalaudalla potkulautatyyliin vielä myöhempinäkin vuosikymmeninä. ;)

Lopuksi vielä pyrstöä vajaa tipu toivottelee hyvää pääsiäistä! Pyrstöllistä voi käydä ihailemassa Sanomatalon kupeesta. Näitä piti väkertää kotiinkin höyhenpyrstöllä, mutta se on vielä vähän vaiheessa....

4 kommenttia:

 1. Onpa söpö pupu! On ihanaa, että tyynyn alla asustaa vanha rakas ystävä :-) Pyöräkuva on kanssa kiva!

  VastaaPoista
 2. Lapsuudessa pupulla ei kaiketi ollut suurempaa merkitystä lelujen joukossa, yksi papukaija taisi olla tärkeämpi. Teininä pupu vanhempineen oli kirjahyllyssäni ja joskus kotoa muuttaessa rupesin pitämään sitä tyynyn alla. Muutamat vieressä nukkujat onkin sitä ihmetellyt. ;)

  VastaaPoista
 3. Noita ommeltavia pehmoleluja saa ainakin täältä http://www.paapiidesign.com/. Mulla on muuten ollut samaa sarjaa olevaa pehmoleluja, semmonen violetti ja keltainen!

  VastaaPoista
 4. Oih! Harmi kun nuo on vähän moderneja mun makuun, mutta ehkä tuolta joku tai sitten pitää katsella joku peruskangas ja yhdistää kuvioita... Joku ötökkä tekisi mieli tehdä. :)

  Oliko sullakin pupuja vai jotain muita hahmoja? En ole koskaan kuullut, että jollakin muulla olisi ollut samoja tai edes muita tuommoisia painettuja kuvia. Mistä lie serkku aikanaan kankaat hommannut...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.