lauantaina, huhtikuuta 30


Meillä oli häätarjoilussa kurkku- ja juustoleipiä, sydänpiparia kahta eri väriä ja kolmea muuta keksiä, teenä tietysti English Breakfast.

Koko sen ajan kun isä Michael talutti tytärtään alttarille mietin mitä isän päässä mahtaa liikkua. Varmasti oli ylpeä tyttärestään, mutta ei takulla olisi osannut edes haaveilla Catherinen syntyessä taluttavansa tytärtä Westminster Abbeyssä kohti tulevaa kuningasta! Mahtoi tuntua hurjalle. Siinä on koko perhe varmaan monet kerrat nipistänyt itseään kokeillakseen herääkö unesta vai eikö.

Kauniit oli häät, komea sulho ja kaunis morsian, ihania hattuja ja hatukkeita vierailla, paitsi se Beatricen mikkihiiri. En nähtävästi ollut ainoa jolle tuli Mikki mieleen! Nyt muuten tajusin miksi se kenotti siinä autossa, ne mikkikorvat otti tietysti kattoon kiinni. :D

Ei ollut häät ihan niin liikuttavat kun Victoria ja Daniel, mutta britit onkin pidättyväisempiä kun tunteelliset ruotsalaiset. Kyllä ne Williamin kuiskaamat kehut siellä alttarilla ja tuplapusu oli aika söötit. Ei voi mitään, minuun uppoo kuninkaallinen hössötys täysin.


Julkaisen huomenna/tänään (älkää kattoko kelloa) loput kuvat 30. päivän haasteesta.

4 kommenttia:

 1. Ooh mitkä tarjoilut!
  Kyllä minuunkin uppoaa kuninkaallinen hössötys, se on niin ihanasti irti arjesta. Ja minustakin on väärin verrata Ruotsin ja Britannian kruununperillisten häitä, kun Ruotsissa on ollut paljon vapaamielisempi monarkia jo vuosikymmeniä ellei -satoja, Briteissä ollaan perinteisempiä ja moni asia ei tulisi kuuloonkaan mitä Vickan/Danielin häissä oli.
  Sitä paitsi Britanniassa kuningas/kuningatar on kirkon pää, siksi tietty arvokkuus ja perinteinen kristillisyys koko touhussa.
  Samaa minäkin ajattelin; mitkä ovat isäpapan tuntemukset tytärtään saattaessa? Ja samat huomiot kuin sinä: kyllä niitä tunteita näkyi ja näytettiin! Ihanaa.
  Seurasiko neiti Pitkätassu häitä myös?

  VastaaPoista
 2. Ruotsi voitti nää kisat.

  Komeaa oli tietysti kummassakin joukkueessa.

  VastaaPoista
 3. Totta turiset Saila tuosta vertailusta. Ruotsin ja Englannin hovien perinteet on jo niin erilaiset ettei Englannissa ikinä voitaisi nähdä niin henkilökohtaisia kruunupään häitä kun nähdään Ruotsissa.

  Britti hovissa minuun vetoaakin juuri nuo perinteet. Aina ei oikein voi käsittää kaikkea jäykkyyttä, mutta toisaalta on uskomatonta miten perinteet voivat säilyä niin pitkään! Perusbritti on kyllä muutenkin aika vanhoillinen ja perinteinen, ruotsalaisethan on aika pehmoja ja trendikkäitä. :)

  Vaan kyllä siellä todella näkyi tunteita, ei toki samalla tavalla kun Victorian häissä, mutta ehkä ne säästettiin neljän seinän sisälle. Voin vain kuvitella mitä hauskaa Harry oli keksinyt loppuillaksi! Nuo pojat osaa olla aika vitsikkäitä, sitä ei aina vaan oikein huomaa kun kameran edessä on oltava vakava.

  En oikein osaa sanoa kummat oli paremmat. Molemmissa oli omat puolensa.:)

  VastaaPoista
 4. Ai niin! Annia ei juurikaan ihmisten kotkotukset kiinnosta. :D

  VastaaPoista