torstaina, huhtikuuta 28


27. päivän aihe on "kaksi".

Tämä kuva on otettu jo joskus viime kuussa, juuri ennen tämän haasteen alkua. Jäi julkaisematta kun haaste painoi päälle. Nyt se löysi kuitekin paikkansa!
Keskustorilla oli (sillon joskus) rekka mainostamassa näitä vitamiinivesiä. Tyttö jutteli kovaääniseen ja kansa pyöritti onnenpyörää joka kertoi minkä väristä vettä sai, parissa sakarassa oli kaksi valinnaista pulloa. Jonoa oli kohtalaisesti, mutta onneksi se liikkui reippaasti. Jo jonossa pohdin taktiikkaa millä saisin kaksi pulloa...ja helppoahan se oli, hieman antoi vauhtia, mutta ei liikaa, naps, kaksi valinnaista. Valitsin lohikäärmehedelmän ja vadelma-omenan. Ihan ok, en ostaisi sillä hinnalla mikä kaupassa näyttää olevan, mutta tokihan ilmaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Aika hauska, ja kiva onnekas muisto! Minä olen tykästynyt tuon sarjan harmahtavaan vitamiiniveteen, siinä taitaa lukea sinkki. En kyllä tiedä tarvitsenko sinkkiä!

    VastaaPoista
  2. Mä en ole muita maistanut. Nuo valitsin kun lohikäärmehedelmä kuullosti hauskalle ja vadelma-omena varmasti hyvälle. :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.