lauantaina, huhtikuuta 16


Oli vähän kiirus perjantaina ja eilen joten laitan nyt kolme päivää kerralla.

Päivän 14. aihe oli talvikuva. Tämä on muutaman vuoden takaa kun asuttiin vielä Kalevassa metsikön vieressä. Muistelen kaihoisasti sitä, siellä Annia pysty viemään valjaissa ulos. Talvella tosin ei käyty kun pari kertaa, neitin tassut paleli. ;)

15. päivä, rakkaus.
Ihastuin Anniin ensisilmäyksellä, mutta rakkaus on kasvanut vasta vuosien varrella. Muistan ensimmäisenä ja vielä toisenakin vuonna miettineeni rakastanko todella tuota kissaa vai onko se "vain kiva". Nyt viiden vuoden jälkeen asiaa ei tarvitse edes miettiä. Mun höppänä, kaikkine ärsyttävine puolineenkin.


Päivä 16., mustavalkoinen omakuva.
Tämä on vuodelta 2006. Julkaistessani tätä silloin en kertonut sen olevan kuva minusta. Tämä oli itseasiassa ensimmäinen kuva minun kasvoista tässä blogissa. Silloin en vielä halunnut naamaani näyttää, joten annoin ymmärtää etten ole tässä. :) Näytän noin ankealle turvonneine silmineni sillä puhuin tekstissä surusta ja masennuksesta, vanha rakas kissani oli juuri kuollut.

4 kommenttia:

 1. Mä en tiennytkään että säkin osallistut kuvahaasteeseen ja että täällä on muutakin kuin kissastooreja! :) Mielenkiintosta selata tätä ja saada tietää miltä näytät. (Älä huoli, oon jo nähnyt sen kuvakollaasinkin jossa oli nättejä kuvia, tää turvonnut-silmäinen ei oo ainoa näkemäni :D ).

  Mun täytyy täällä toistekin käyrä.

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä tässä blogissa joskus muutakin on kun kissoja. ;)

  VastaaPoista
 3. Annineito poseeraa shaalin varjossa :).

  VastaaPoista
 4. Anni tykkää mönkiä viltin alle unille, raottamalla reunasta saa söpöjä hämmentyneitä kuvia. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.