keskiviikkona, huhtikuuta 27

Osallistun nyt samalla kuvalla kissakuvahaasteeseen kun tähän 30 päivän haasteeseenkin.
Kissakuvahaasteen aiheena kissanminttu ja 26. päivän aiheena "tämä naurattaa aina".
Anni ei kissanminttuun reagoi, kokeiltu ainakin neljä eri muotoa, mutta ei. Tämän hiiren pitäisi olla kissanminttua, mutta epäilen sen sisältävän valerianaa sillä siihen Anni reagoi. Tästä hiirestä vedetään "pilveä" eli nuollaan niin kauan kunnes äippä tulee ja pistää hiiren laatikkoon jäähylle. :D Kuva on tosi tärähtänyt, mutta ilme ja korvat oli niin loistavat!


Laitetaan tämä paperiin kääritty Wubbakin mukaan. Anni ei juurikaan Wuballa jaksa leikkiä, liekö liian iso Annin aivoille. Vaan annas kun Wubba sattui tippumaan keskelle rytättyä paperia!


ps. Kellään vinkkejä mikä lentoyhtiö tarjoaa halvimmat lennot Lontooseen? Lupasin lähteä oppaaksi jos matkat maksetaan, niskaan kaatui samalla myös lentojen ja majoituksen hommaaminen.

2 kommenttia:

  1. Olin vuoden vaihteessa Lontoossa. Oltiin Victorialla sellasessa pienessä hotellissa kuin Romanos. Se oli halvin mitä löydettiin, hyvien kulkuyhteyksien varrella, rauhallinen ja siisti. Aamiasella sai kahvia, paahtoleipää, muroja ja kananmunia.

    VastaaPoista
  2. Meitä lähtee seitsemän hengen seurue eli pikkuB&B:t on melkein pois laskuista. Ihan halvinkaan ei varmaan tarvitse kun maksajat on hyvin toimeentulevia keski-ikäsiä. :D Mutta ei mihkään Hiltoniinkaan ole kyllä vara. Victoria alueena on kyllä ihan parhaimpia.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.