maanantaina, toukokuuta 9


Meillä on jo pitkään ollut ongelma pahvikierrätyksen kanssa. Aiemmin kun Anni söi märkäruokaa, jonka ostin 12 packissa, pahvit kerättiin roskisvaunussa roskiksen takana olevaan tyhjään 12 packiin, mutta kun siirryimme lihoihin ei noita käteviä laatikoita enää tullut. Sitä vastoin zooplussan pahvilaatikoita on alkanut tursuamaan joka nurkassa. Miten niin laiskoja viemään niitä ulos?


Siitä se idea sitten lähti, niksi-seasta päivää. Eli askartelin pahvilaatikosta saksien ja ilmastointiteipin (maailman kätevin tuote) avulla roskisvaunuun sopivan boksin! Huomasin jo vuosia sitten miten täydellinen kolo roska-astian taakse jää roskavaunuissa, märkäruokaboksi oli siihen täydellisen kokoinen, mutta niin on pienellä vaivannäöllä zooplussakin. Miksiköhän noihin vaunuihin muuten on suunniteltu tuommoinen tyhjä tila? Ilman boksia roska-astia lentelee vaunussa ees taas. Joku insinööri kenties vauhdissa?

2 kommenttia:

  1. Tuossa roskisvaunussa on varmaan joskus ollut sellainen kapea pieni biojätteelle tarkoitettu roskis. Voi olla että joku on sen siitä ottanut omaan käyttöön. Vai oletko ensimmäinen asunnon asukas? Muistelen nimittäin että olen asunut asunnossa jossa olisi ollut iso ja pieni sanko.

    VastaaPoista
  2. Mjoo, itseasiassa tuo sanko taitaa muuten olla mun oma. Tuossa oli alunperin kaksi pienempää. Edellisissä asunnoissa oli tuommonen isompi ja pelkkää tyhjää takana. Tyhjä on kyllä sen verta vähänen etten tiedä onko niin pieniä sankoja?

    VastaaPoista