perjantaina, toukokuuta 6


Nyt kun viime kuun julkaisuähkystä on päästy on aika palata maisemiin.

Tässä eräänä aamuna (valvoin vähän kun ei nukuttanut) Anni kyttäsi silmät pallona ja korvat höröllä lastenohjelmia. Annihan ei juurikaan telkkarista välitä, mutta joskus sattuu jänniä ohjelmia. Lintujen raakkuna kiinnosti myös samaisena aamuyönä-aamuna. :D


Vaikka tv onkin joidenkin mielestä hyvä "lasten"vahti niin olisiko lukijoissa ketään kiinnostunut vahtimaan Annia ihan oikeasti? Varasimme vihdoin porukoiden kanssa matkan sinne Lontooseen, mutta eiväthän ne kissaa hotelliin huoli. Pikkusisko saattaa olla kotona reissuni aikana, riippuen mikä päivä hänen kesätyönsä laivalla alkaa, mutta sen saa tietää vasta joskus loppukuusta.

Tarvisin siis mahdollisesti ruokkijaa ja masurapsuttajaa Annille kesäkuun 16.-19. välillä. Lähden siis 16. joten silloin ei välttämättä ole tarvis eikä 19. koska palaan sillon, mutta välipäivinä olisi kiva jos joku viitsisi piipahtaa täällä. Kerta päivään riittää, useamminkin saa jos viitsii/haluaa. Ruokaa tarttisi antaa ja hiekkiksestä poistaa mahdolliset kakat (pelletti joten pissoja ei tarvitse siivota eikä Anni kakkaa edes joka päivä). Palkkioksi voisin tuoda jotain pientä Lontoosta tai jos rapsuttajalla on omia rapsutettavia mahdollisesti vahtia niitä vastavuoroisesti, jos teille pääsee kävellen tai TKL:lla. Me siis asutaan Hervannan keskustassa. Voit joko kommentoida sähköpostin kera tai lähettää suoraa postia knit_sea at yahoo.com, Annin postia luen aika harvoin, mutta yritän sitäkin vaikka vähän vahtia. :)

15 kommenttia:

 1. Toivottavasti hyvä kisuvahti löytyy! Mä olisin muuten tarjoutunut (Anni on niin ihana!), mutta teidän reissu osuu tosi lähelle meidän laskettua aikaa, joten en taida tohtia. Toivon kovasti että meillä olisi jo jotain omia "kiireitä" tuohon aikaan! ;)

  VastaaPoista
 2. Jos ketään muuta ei löydy, niin kyllä mä voin tulla, jos saan ottaa lapset mukaan. Mies saattaa olla silloin työreissussa niin en yksin pääse välttämättä.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti Annille löytyy mukava hoitaja :) Hitsi vie, kun ollaan itse jo poissa maisemista tuohon aikaan, muutenhan tämä olisi ollut oikein näppärä tilaisuus tutustua neiti Pitkätassuun.

  VastaaPoista
 4. SaraJana: Teitä aattelin ekana kysyä, mutta juurikin masun takia arvelin ettette pääse. :)

  Tanja: Kunhan kissalla on korvat ja häntä paikallaan kun tulen kotiin niin lapsetkin saa tulla mukaan. ;)

  ella: Poissa maisemista? Muutatte?

  VastaaPoista
 5. Kyllä meidän lapset sentään just ja just saa ne korvat ja hännän säilymään. Ainakin koirallamme ne edelleen on tallessa. :)

  VastaaPoista
 6. Heh. Täytyy katsoa asiaa vielä tarkemmin lähempänä. Tämän hetkisen tiedon mukaan pikkusisko olisi kotona, mutta varmaa se ei vielä ole. Pidän teidät kuitenkin mielessä. Pääsisittekö yksi vai kaksi kertaa päivässä? Mihin aikaan?

  VastaaPoista
 7. Mikäli mulla on perinteinen perjantai vapaa niin pääsisin kaksi kertaa. Kellon ajoilla ei niin väliä.

  VastaaPoista
 8. Lauantaina kanssa? Kellon ajoilla ei sinäsä väliä jos niiden väliin jää suurinpiirteen sen 12h. Yleensä Anni saa ruokaa 12-2(/14) aikaan päivisin ja öisin, mutta tokikaan tohon aikaan ei tarvitse tulla. :)

  VastaaPoista
 9. Joo, lauantaina myös sen pari kertaa. Ja jos tarvii torstaina illalla ja sunnuntaina aamulla käydä niin sekin sopii.

  VastaaPoista
 10. Hienoa! Nyt enää odotellaan miten siskon työn käy. :)

  VastaaPoista
 11. Huomasin kysymyksen vasta nyt. Emme suinkaan (voi luojan kiitos) muuta minnekään, mutta "lomailemme" Savon seudulla vanhempieni luona muutaman kuukauden kesätöitteni vuoksi. Viimeistään elokuussa palaamme Hervantaan :)

  VastaaPoista
 12. Mä jo pelästyin et hervantalaiskisut vähenee. :) Mäkin olen muuten savosta, porukat asuu siellä myös. :)

  VastaaPoista
 13. Niin! Kisuvahti on, sillä pikkusiskon työt alkaa vasta myöhemmin.

  VastaaPoista
 14. Vai en mä pääsekään hoitamaan, hyvä kuitenkin, että järjestyi noin.

  VastaaPoista
 15. Piti kirjoittaa tuosta ensi postaukseen, jotta näet, mutta säpä seurasitkin vanhempia kommentteja. :)

  Paras ratkasuhan tämä on, on Annilla kaveri pitkin päivää. Voitte te toki tulla joskus moikkaamaankin. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.