keskiviikkona, elokuuta 10


Kävin ennen maalle lähtöä Pikkupalatsissa ja olisi sieltä aivan ihania kuvia, mutta en ole jaksanut/joutanut pienentelemään niitä. Lupaan ihan pian laittaa ne. Koneella on muutenkin ihan hirveästi kuvia jumissa kun en ole kerennyt muokkaamaan!


Tässä vähän muuta näperrystä. Lipaston ylin laatikko alkoi pursuta erilaisia hiusjuttuja joten ostin pätkän silkkinauhaa ja ripustin ne tuohon peilin viereen. Ihan kun peilin ympärys ei olisi jo muutenkin täynnä tavaraa! ;) Vaan eipä meillä kumpikaan tuon eteisen peilin edessä itseään laittele, lähinnä vilasee lähtiessä.


Kaksi alinta on omatekosia koristeita. Molemmat saa pistettyä joko pinniin tai pujotettua pantaan.
Menin kyllä reilu viikko sitten leikkaamaan hiukseni niin lyhyeksi etten voi edes käyttää koruja. Nooooh! Äkkiä ne hiukset kasvaa. :D Alimmassa kuvassa on vielä "vanhat" hiukset.


Ostin tuommoiset unilaput vuosia sitten, ne jäi vähäiselle käytölle kun olivat ihan vinkkarat ja valo pääsi reunoista. Leikkasin jossain välissä kahtia ja kavensin, mutta ei ne oikein sittenkään. Tänä kesänä nukkumaan meneminen on venynyt todella monesti ja kaivoin nuo jälleen esiin. Edelleen vilkkui valo vähän reunoista ja kuminauhakin on haperoitunut. Pari metriä silkkinauhaa, pätkä kuminauhaa, vähän väkerrystä ja avot, nyt kelpaa uneksia. Keskellä on siis tuo pätkä juurikin sen takia, että nuo on joskus leikattu keskeltä kahtia ja kavennettu sillä alunperin silmän peittävät osat oli lähinnä ohimolla. Uudet olisi saanut ehkä helpommalla, mutta tykkään noiden sisäpuolella olevasta kankaasta, semmonen pehmeä tiheä nukka joka ei hiosta.

2 kommenttia:

  1. Mainio silmälappu! :-D Minä en koskaan käytä, kun valo ei haittaa, mutta jossain varastossa on juuri sellainen nukkapintainen malli, joka vaikuttaa todella ihanalta materiaalilta. Se on muistaakseni tullut lahjapaketissa jonkin hierontakintaan ja -öljyn kanssa, rentoutumispaketti.

    VastaaPoista
  2. Tuo kuva laput päässä oli minusta niin hauska, että oli pakko laittaa tänne. :D

    Ei minuakaan ennen ole valo haitannut, mutta nyt jostain syystä nukahtaminen valossa on vaikeaa, vaikka tämän asunnon makuuhuoneeseen ei edes tule suoraa valoa ulkoa vaan ikkuna on parvekkeelle. Outoa! Aiemmin olen kyllä syönyt unettomuuteen ihan kunnon pillereitä kun nyt olen vedellyt melatoniinia, ehkä kun se on valoon liittyvä? Vaikea sanoa miksi juuri nyt on alkanut haitata. :)

    VastaaPoista