lauantaina, elokuuta 6


Ostin vetolaukun sillon kesäkuussa Lontoosta, makso jotain £15 Primarkissa! Vähän tuurilla ostin kun laukku oli suht kaponen ja olen vetolaukun ostoa lykännyt kun tahdon leveän jossa pysyy kissan kantoboksi päällä. Hinta oli kuitenkin niin naurettava, että otin riskin.


Nyt päästiin tosi toimiin kun oli matka maalle edessä. Löysin halpakaupasta nuo mustekalatkin joten ei kun köyttämään. Noh...pysyhän se siinä, mutta aika kiikun kaakun. Vaikka laukussa oli painoa niin kissoineen rakennelma ei pysynyt pystyssä ellei nojannut seinään tai kahvasta vähän tasapainottanut. Anni ei vaan tainnut aina ihan arvostaa vinossa matkaamista joten pidin vetokahvaa tuollain puolivälissä, onneksi lukitus pysyi siinäkin asennossa. Vihdoin toinen käsi vapaana eikä sormet hajoa plös...anteeksi, hieman pullean kisun kanniskelusta. ;P Tokihan noustessa bussiin ja junaan tuo oli purettava sillä nostokahva jäi kopan alle, aika pieni vaiva kuitenkin minusta hyötyyn nähden. Toimi siis lähes kuin unelma. Tykkään.


Vajaa viikko maalla ja seuraavat kaksi vuorokautta meni sitten kuvan mukaisissa oloissa.
Anni ei yleensä parvekkeella nukkumalla nuku, aina on vähän silmä raolla. Nyt veti niin sikeästi unta ettei edes huomannut kun menin ottamaan kuvaa.


Parin tunnin päästä paikka oli vaihtunut ja sain jo makean haukotuksen vastaukseksi. Kyllä lomailu on rankkaa.

7 kommenttia:

 1. Mainio idea! Meilläkin on toisinaan ongelmana lihaksikkaan ja isoluisen neidin aiheuttama paine näpeillä. Eläinlääkäriin ajattelin tosin seuraavan kerran vetää boksin pulkalla, jos vain lunta on... :D

  VastaaPoista
 2. Maalla on niin JÄNNÄÄ että takaisintullessa ollaan ihan piipussa. Ja nähdään varmaan makoisia unia villistä luonnosta!

  VastaaPoista
 3. ella: Kaljakärry... ;)

  Moggie: Nii-i. :)

  VastaaPoista
 4. Sellaasta se maalaaseläämä o, rankkaa ko mikäki. ;)

  Me ollaan muuten muutettu! Nyt on Huugolla tilaa (n. puolet enemmän kun aik.) juosta ja koheltaa. Ja rivarissa kun asutaan, niin joskus eksyy jopa kärpäsiä tai hämähäkkejä sisälle, ja se jos joku on KIVAAAA!!! :) Valjastelustakin on tullut hänen mielestään niin hienoa, ettei sisälle oikeen malttais tulla. Ennen kun pelästyttiin ihan kaikenlaisia ääniä ym. Kyllä "maalla" on sitte mukavaa, vai mitä Anni? :)

  VastaaPoista
 5. Rankkaahan se, mutta antosaa. :)

  Onnea uuteen kotiin! Meidän raukalla on vähän pieni asunto nyt, mutta ehkä tulevaisuudessa meilläkin isompi.

  VastaaPoista
 6. Kyllä, antoisaa tosiaan. :)

  Vähemmän tai enemmän tilaa, molempi parempi kunhan kissa(kin) on tyytyväinen. Meillä meinas pää hajota sekä kissalla että "henkilökunnalla" vanhassa asunnossa ilman parvekketta tms., joten näin on hyvä. <3

  VastaaPoista
 7. Parveke tuo kyllä yllättävästi lisää "neliöitä" kissan päähän kun siellä on niin paljon mielenkiintosta. :)

  VastaaPoista