torstaina, marraskuuta 24

Tuutulassa oli mittailtu kissaa. Olen itsekin Annia joskus yrittänyt tavallisella mittanauhalla mitata, mutta eihän siitä tule mitään kun kisu pyörii tassua heiluttaen. Sehän on todistettu, että Anni voi yksinään vallata koko 2 hlö sohvan, eikä venyttelevä kissa edes mahdu siihen syvyyssuunnassa, lukuisia todistuksia on myös Annin mahtumisesta C5-kirjekuoren päälle, tosin muistini ilmeisesti petti sillä kuvittelin kuvanneeni tämän viikottain tapahtuvan suorituksen useasti, mutta jouduin kaivamaan arkistoja aika kauas löytääkseni kuvan. Yllä olevassa kuvassa ko kuori olisi, mutta eipä sattunut Anni istumaa sille.

Tuutulan kuvista äkkäsin perinteisen rullamitan ja sillä mittaus olikin huomattavasti helpompaa, vaikka aluksi meinasi mennä vähän tassutteluksi. Anni taisi kuitenkin olla vähän väsy kun sain lopulta aika rauhassa kuvata makaavaa kissaa mitta kyljessä.

Mutta lopputulos! Kun nollan asettaa hännänpäähän Annin nenä osuu noin 70cm kohdalle, jos otetaan etutassu mukaan on mittaa reilu 80cm. Onhan se aika pitkä, vaikka olen kyllä tiennyt omistavani ns itämaistyyppisen pitkulan kisun. :D

8 kommenttia:

 1. Annihan on poseerannut mittaajalle mallikkaasti! Siitähän sen piiiitkän tassunkin summittaisen mitan saa, kun kokonaismäärästä vähentelee kropan pituuden :)

  VastaaPoista
 2. Kuvassa tassu on vielä suht vähän ojennettuna, eiköhän siihen vielä useita senttejä saisi jos oikein pitkätassuilemaan alkaisi. :)

  Mittaus oli kyllä yllättävän helppoa!

  VastaaPoista
 3. Pitkä ja sievä, koko muukin tyttö - ei vain tassu! *pusku!*

  VastaaPoista
 4. Tyttökisut on aina sieviä, tassusta hännänpäähän. ;)

  VastaaPoista
 5. Tuo 80 senttiä tarkoittanee että kissa voi laittautua lähes metriseksi ilman kummoista venytystä. :)

  VastaaPoista
 6. Ei ehkä ihan metriin yltäisi, mutta ei se kauaksi tosiaan jäisi! Pitäsköhän yrittää. ;)

  VastaaPoista
 7. Piiiitkä kissa :D Ihania kuvia teillä!

  VastaaPoista
 8. Tähän mittaussarjaa on tulossa joku päivä vielä yksi kuva lisää. ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.