keskiviikkona, marraskuuta 30

Tykkään selata ihmisten hääkuvia lehdestä. Erityisesti ihastun erikoisiin kuvausideoihin. Tätä katselin tovin ennen kun tajusin. On muuten aika hauska idea. :D

Mitä ihmettä meidän pakastimessa on tapahtunut?! Tuo ei siis ollut kiinni missään vaan törrötti tuolleen kun rasian ulos otin.

Lääkäriaseman lamppu huijaa. Tänään kun kävin se ei enää huijannut. :) (Sorry huono kuva, vanhan kännykän kamera ei ollut paras enkä kehdannut kontata lähemmäs...)

3 kommenttia:

 1. Hih, tuota jääpalaa :D Vesi on ihmeellistä ainetta. Muistaakseni tislattu vesi käyttäytyy erityisen hassusti jäätyessään, mutta enpä löytänyt kunnollista lähdettä asialle. Tällä sivulla on näistä "jääpiikeistä" kuitenkin jotain: http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/icespikes/icespikes.htm

  VastaaPoista
 2. Mä katsoin tuota samaa hääkuvaa ja oli kyllä hyvä idea! Sellaiset peruskuvat on niin nähty.
  Hieno jääpala!

  VastaaPoista
 3. ella: Oikea sivusto jääpiikeille! :D Kaikkea nekin... Tuossa oli kyse aivan tavallisesta hanavedestä joten olen kai yksi niistä harvoista jotka onnistuu saamaan hanavedellä jääpiikin. Jipii! :)

  Tanja: Peruskuvat voi toisinaan olla ihan kauniita, mutta yleensä aika tylsiä. Erikoisissa taas mennään joskus pahasti metsään, mutta usein ne on aika hauskoja tai kauniita muuten. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.