sunnuntaina, tammikuuta 22

No nih! Nyt on kuvat siirrelty, osasinpas! Tässä pläjäys joululta tähän päivään.

Serkun poika naapurista maalla väsäsi lumiukkoa meidän pihaan kun serkku juorusi sisällä meidän "aikuisten" kanssa. Pieni ekaluokkalainen pyöritti kyllä jättimäiset pallot, mutta ei jaksanut niitä enää nostaa päällekäin joten teki makaavan lumiukon. Minulle siitä tuli heti mieleen Lassin ja Leevin lumiukot ja seuraavana päivänä kävin ukkoa vähän "tuunaamassa". ;) Hieman hankalaa kun lumi oli jo ihan jäistä, mutta kyllä siitä jotain syntyi.

Anni oli jouluna tosi kiltti...

ja sai yhden lahjan. :D

Tämä pöllö ei sitten ollut enää joululahja vaan tammilahja. Isosiskon poika syntyi jo syksyllä, olin suunnitellut tekeväni tuommoisen pöllön heti syntymälahjaksi, mutta vähän jäi kun tarkoitus oli ostaa kankaita Ikeasta ja sinnehän ei lähdetä ellei ole rahaa säästössä... Eikä Ikeasta ei edes löytynyt sopivia kankaita! Lopulta pöllö ei valmistunut edes jouluksi kun piti lähteä sinne maalle aikaisemmin. Tammikuussa oli onneksi nimeämiset ja lahja löysi viimein perille.

Ei siitä ihan esikuvansa kaltaista tullut, mutta aika lähelle. :)

Siskon koiraraasu oli pipi. Onneksi oli tyyny jolle laskea pää kun väsytti.


Tänään kävin sitten äänestämässä. Ilokseni näin matkalla tälläisen. Jos/kun kakkonen toiselle kierrokselle menee, taidan tehdä meillekin kakkosen ikkunaan. ;)

11 kommenttia:

 1. Jee! Kakkosen tilannetta täälläkin jännätään.
  Mahtava lumiukkeli!
  Mukavaa vaali-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Hihi, kovin kiltisti kaimani odottelee lahjojen vieressä <3

  VastaaPoista
 3. Saila: Kiitos, aika jännäksi tuo näyttää menevän! Huh, koskahan olisin jännittänyt vaaleja näin paljon!

  Anni: Anni ei hirveästi jaksanut innostua, maalla on muutenkin niiiiin paljon kaikkea jännää, jouluna vielä enemmän (mm joulukuusi).

  VastaaPoista
 4. Hyvin onnistui kuvien siirto. Ja näistä välittyi mukava tunnelma meillekin! :) Lahjoista puheenollen, meille ilmestyi zooplussalta valeriana-hiiri - hetken huumaa, totesi Huugo. :D Ja se haju!! Järkyttävä! :P Alkukuusta poika saakin toisenlaisen yllärin, kun meille muuttaa pikkuinen mettisneiti, Hilla. ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä on se yksi valeriana-lelu, tyynyn näköinen. Toisinaan Anni innostuu kuoputtamaan sitä, mutta nyt on pitkään ollut hiljaista. Pitää varmaan sulkea lelu pussiin pariksi viikoksi, sen pitäisi edistää hajun palautumista.

  VastaaPoista
 6. Aika hellyyttävä tuo makaava lumiukko. :)

  Kakkosia ei ole vielä näkynyt meidän suunnalla, vaikka asutaan yli 50 prosentin kannatusalueella(meiltäkin lähti kakkosäänet ja hurrattiin Tavastialla - no okei, Mindy päivysti kotona).

  VastaaPoista
 7. Se oli aluksi aika groteski, mutta ristisilmien ja käsien jälkeen alkoi näyttää vähän söötimmältä. :D

  Hienoa! Kyllähän mä arvasin, että meidän lukijat on kakkosen kannalla. ;) Nyt vaan kaikki askartelemaan kakkosia ikkunaan ja rintapieliin. :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä sitä vaalitulosta saapi jännäillä, jos yhtään niin tiukille menee kuin eka kierros. Go Pekka! :)

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti menee, koska se meinaa, että Haavisto voi mennä vaikka ohi. :D Kakkonen silmään, vilkku päälle ja ohi! ;P

  VastaaPoista
 10. Joo, jos Haavistolla on saumaa presidentiksi (ja miks ei olis?) tokalla kierroksella, niin tulos menee varmasti TOSI tiukille. Niinistö saattaa taas ottaa kunnon kaulan. No toivotaan parasta! :)

  VastaaPoista
 11. Toivotaan ja tehdään parhaamme, että Haavisto voittaa. :D Mäkin elämäni ekan kerran jaoin flyereitä eilen, yllättävän positiivinen kokemus muuten. :D Rintanappikin on eka kerta kun kerron noin julkisesti kantani. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.