lauantaina, tammikuuta 14

Tuota noin, tässä tämmönen kuvaton ilmoitus. Joulupukki toi tammialesta uuden läppärin, kaikkihan tietää mitä se meinaa. Mitään ei tapahdu ennen kun kuvat ym rojut on siirretty vanhasta koneesta tähän, siihen tarttee ostaa joku ristikaapeli, mutta ennen kun semmosen voi ostaa pitäisi löytää pulju joka sellaisia myy. Koulussakin on pirunmoinen kiire, kevään ylppäreihin lukemisenkin aloitin maanantaina. Eli tota menee hetki...älkää pidätelkö hengitystä. ;)

8 kommenttia:

 1. Okei :-D Näen jo silmissäni vähitellen siniseksi muuttuvia blogisi lukijoita. Tiedän tunteen. Vaan oisko helpompi hankkia ulkoinen kovalevy, jonne kuvat on muutenkin kätevä arkistoida, ja heittää ne vanhalta koneelta suoraan sinne? Sitten voit kytkeä sen uuteen koneeseen aina silloin, kun tarvitset sieltä jotakin. Ei meinaan sitten vie kuva-arkisto turhaan tilaa koneelta, kun sinne tulee kumminkin uusia kuvia.

  VastaaPoista
 2. Heh, älkää toki oikeasti siniseksi muuttuko. ;)

  Joo, ostan ulkosen kovalevyn heti kun voitan lotossa. ;P Se piuha pitäisi maksaa vaan muutamia euroja joten köyhä valkkaa sen. :)

  VastaaPoista
 3. Sanotaanpa sitten Terminator-tyyliin, että I'll be back :) Jaksamista koulukiireisiin!

  VastaaPoista
 4. Juurikin näin! Paitsi ehkä se pitäisi olla we? ;) Tänään on onneksi vapaa, ajattelin röhnöttää sohvalla. Ensi vkloppukin on vapaa, mutta seuraavana on taas koulujuttuja. :(

  VastaaPoista
 5. WLAN adhoc-verkkoon uusi ja wanha kone (jos ovat molemmat läppäreitä) ja ilman kautta data kiertoon?

  VastaaPoista
 6. Häh? :D Molemmat on läppäreitä, mutta loput meni yli. :D Nää tosin on piuhan päässä kun en saanut langatonta toimimaan enkä jaksanut väkertää kun ei ole tarvetta.

  Löysin tänään kaupan jopa myi mulle kaapelin, yritti tosin saada mut ostamaan semmosen usb-päisen joka olisi maksanut yli 20e, mutta otin sen kolmen euron ristikaapelin ja kokeilen eka osaanko sillä. :D

  VastaaPoista
 7. Tuommoin USB-juttu on kyllä näppärä jos usein tarvii siirtää koneelta toiselle eikä kotiverkkoa ole. Mutta yhdelle kerralle kyllä vähän hintava.

  VastaaPoista
 8. Onhan se jos tarvii usein siirrellä, mutta jos nyt siirtää sen seitsemän vuoden välein kun konetta vaihtaa niin kalliiksi tulee.

  Osasin kun osasinkin siirtää sillä ristikaapelilla tiedostot. Tuli kyllä niin monta asetusta säädettyä, kun en oikein tiennyt mitä piti oikeasti tehdä, että toivottavasti kone ei nyt ihan sekasin ole (eikä naapurit pääse mun koneelle). :D

  VastaaPoista