perjantaina, toukokuuta 18Supersöpöiltä Täplätytöitä tuli haaste (kiitos kaima). 
Kysymyksiin pitää vastata, pitää keksiä 11 uutta kysymystä ja lähettää ne 11 blogille.

sean 11 kysymystä:

Missä synnyit?
Mikkelissä

Kevät, kesä, syksy vai talvi? miksi?
Talvi ehdottomasti, syksykin on kyllä kiva. Talvessa parasta on kylmyys ja lumi. En ole yhtään helteiden ystävä ja keväällä menee hermot niiskutukseen. Toisaalta kyllä tykkään myös vihreydestä ja kukista, mutta lämmön takia talvi.

 Mitä harrastat?
Öh, ystäväkirjakysymys, apua. En mitään?! Okey, katselen telkkaria, irkkaan, surffaan netissä, luen kirjoja ja nyt erään proggiksen myötä olen käynyt ilmaiseksi "salilla" eli pilateksessa ja bodybalancessa, josta jälkimmäinen on itseasiassa aika viihdyttävää.

Missä maissa olet matkustanut? 
Ruotsi, Norja, Venäjä/Neuvostoliitto, Viro, Puola, Ranska, Englanti, Irlanti, Marokko, Kanada ja USA. Näistä Lontoossa viisi kertaa sekä USA:ssa kolmesti, Ruotsissa ainakin kahdesti ja Tallinnassa niin monta etten muista.

Mitä kieliä osaat puhua?
Suomi ja englanti, ruotsia vitosen edestä sekä saksaa, venäjää ja latinaa olen opiskellut pari kurssia per kieli, mutta en muista enää mitään.

 Missä maassa asuisit, ellet Suomessa?
Tää on niin helppo, Englanti, mieluiten vielä Lontoossa. Ei varmaan yllättänyt ketään. :D

Katsotko tv:tä, mitä ohjelmia? 
Kyllä, paljon, erilaisia sarjoja aina Salkkareiden ja Kaunareiden kautta Houseen ja Täydellisiin naisiin, unohtamatta pukudraamoja mm. Downton Abbey. Joitain realityjä tulee myös katseltua esim. Selviytyjät ja Huippumalli haussa.

 Mitä et osaa?
Se vakkari tähän eli kertotaulua (enkä myöskään aakkosia englanniksi).

Lempijuomasi?
jääkylmä cola light

Millaista musiikkia kuuntelet?
Tämä on yhtä sekava vastaus kun tuo televisio eli vähän kaikkea, ikisuosikkeihin kuuluu ehdottomasti Sarah Brightman, uusimpiin suosikkeihin Adele. Väliin mahtuu mm Club for Five, Celine Dion ja Robbie Williams, myös perinteinen suomalainen Eppu Normaali ja Mamba rokkaa. Enimmäkseen kuuntelen kuitenkin radiota, Novaa lähinnä. Bussimatkoilla olen viime aikoina kuunnellut äänikirjoja.

Mikä olet ammatiltasi?
Lähihoitaja vm -98, vaan eipä noita hommia ole tullut tehtyä au pair/nanny hommia kummemmin. Nythän saan yo-lakin ja tähtäimessä on päästä syksyllä yliopistoon. Olisi todella hienoa jos pääsisin lukemaan historiaa, mutta... a) olen siinä myöhään herännyt (yläasteelta muistan vain opettajan salmiakkikuvioiset villaliivit joita oli kolme samanlaista, vaaleanpunainen, vaaleansininen ja minttu) enkä siis tiedä tarpeeksi pärjätäkseni niille jotka ovat ahmineet historiaa mukulasta asti, b) historia olisi oikeastaan huono valinta sillä siitä valmistuu lähinnä opettajaksi, joka ei innosta ja heistä on ylitarjonta Tampereella sekä tutkijaksi, joka ei myöskään innosta. Toisena olen hakenut sosiaalitieteisiin jonka varaan oikeastaan laitan toiveeni.


En haasta ketään henk.koht. kun tämä on aika monella käynyt, mutta jos joku haluaa vastata niin alla minun keksimät kysymykset. Voit myös vastata kommentteihin (älä silloin keksi uusia kysymyksiä) jos et omaa postausta jaksa väkertää. :)

1. Kahvi, tee, ei kumpikaan? Jos ei kumpikaan, ahdistaako sukujuhlissa? ;)
2. Miten asut? Yksin, kaksin, kerrostalossa, omakotitalossa, oma, vuokra, pankin?
3. Lempieläin, jos jätetään ne perinteiset kissat ja koirat ulkopuolelle?
4. Rakkain esineesi, saa olla turhakin, joku joka on kulkenut mukana aina?
5. Omituinen/erikoinen/erilainen kiinnostuksen kohteesi?
6. Paras tapa rentoutua?
7. Onko sinulla mottoa tai elämänohjetta jota pyrit noudattamaan? Mikä? (Miksi juuri se?)
8. Miksi halusit isona? Toteutuiko se? Jos ei niin miten kauaksi meni? (Bonuksena käsi pystyyn kaikki ylioppilaat. Saa myös kertoa mitä kirjoitti ja ketuttiko tulokset?)
9. Jos voisit syntyä uudelleen eri aikakaudelle tai maahan niin mihin ja miksi? Tunnetko ylipäätään eläväsi oikeassa ajassa/paikassa?
10. Oletko matkustanut jonnekin jonne et ikinä menisi uudelleen/et suosittelisi muille? Miksi et?
11. Luetko jotain blogia joka ei millään tapaa liity omaan elämääsi? Tyyliin neuleblogi vaikka itse et osaa neuloa tai perheblogia vaikka itselläsi ei ole perhettä.

3 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.