perjantaina, elokuuta 24

 Yäääh, ei mulla ole aikaa kirjoittaa edes tänne! Tässä teille kaksi vanhaa kuvaa ja heipat, meikä lähtee maanantaina Roomaan. :)

Ostin vähän pienen paidan, olen oikeasti "hieman" isompaa kokoa. Kyseessä on löysä oikein liehuva paita ja halusin sen hieman istuvampana (se on löysä liehuva noinkin pienenä), jotten näyttäisi ihan teltalta. :D

6 kommenttia:

 1. Anni on vähän tylsistyneen näköinen, eikö sulla ole ollut hänellekään aikaa ;-) Neiti Pitkätassu esittelee kuitenkin auliisti sääriään!
  Oi, hyvää matkaa, paidanhelmat liehuen :-D

  VastaaPoista
 2. Tuo on Anni kesätyyliä, löhötään millon missäkin raajat ojossa ja usein masu kohti kattoa. :D Ja kuvassa ne tassut tippuu alas, kun jollain on vähän leveä keskivartalo. ;)

  VastaaPoista
 3. Terkkuja roomalaisille katukissoille!

  VastaaPoista
 4. Ei kauheasti näkynyt kissoja. Yksi söpöläinen nukkui Colosseumilla ja pari näin kadulla, mutta ei juuri muita. Kenties nekin oli hellettä paossa. :D

  VastaaPoista
 5. Hei jee, rannassa oli paketti Ransulle kun käytiin (sopivasti juuri Ransun kanssa) hakemassa posti! Kamera vain jäi kotiin, yritän nyt ottaa joitain kuvia siitä ja Wubbasta täälä kotona. Avasin kuoren heti siellä rannassa ja Wubba sai puskuja ja painia heti :-) Oli myös helppo houkutella Ransu seuraamaan, kun kilistelin Wubbaa niin kissa seurasi ja nyrkkeili kädessäni roikkuvaa lelua välilä.

  VastaaPoista
 6. Ihana Ransu! Hienoa, että kelpasi, meillä kun ko lelu vaan nuhjaantu yksinään lattialla. Anni ei oikein ymmärrä isompia leluja, pitää olla pieni ja sievä. ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.